Schrijven challenge 45

Gisteren was dus weer een werkdag. En ik heb daardoor in de avond niks geschreven. Nou ja, een half artikel voor de huisdierensite. Vandaag is de bedoeling dat ik een prijsvoorstel doe voor een mogelijke opdracht, en verder wil ik me focussen op schrijfwerk. Al zegt van alles in me: 'men, totaal geen zin wat je doet.'

ik moet blijven realiseren dat dit een lange weg is. Dat ik met nog geen 200 artikelen er nog lang niet ben en dat verschuivingen er gewoon bijhoren. Maar het is wel een plateau waar ik op beland ben. En het voelt alsof het harde werk in augustus, toen ik 30 nieuwe artikelen publiceerde, niet wordt beloond. Ik zou gewoon graag weer eens een echte stijging willen zien. Maar ja, zoekmachine werkt niet helemaal goed mee wat dat betreft.

Het gevoel van: 'ik bak er niets van' is dus nog wel aanwezig. Zal voorlopig waarschijnlijk ook nog wel zijn. En ik hoop een beetje dat Black Friday toch nog iets leuks doet qua inkomsten. Ik heb een speciale Black Friday pagina aangemaakt, dus ja. Wie weet verkoop ik via daar nog wel iets en krijg ik daar een klein percentage voor. Die pagina zo eerst even updaten met alle deals van vandaag.

Vanavond ga ik naar een vriend, om zijn horoscoop verder te bespreken. Dat is wel fijn, eventjes er uit. En verder dus schrijven. Zorgen dat er meer content komt.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 916 (uniek: 794)
Astrologiesite: 26 (uniek: 23)

Tja, zoals ik al zei: ben met de huisdierensite wat gedaald. Aantal mooie posities helaas kwijtgeraakt. Waar ik paar weken terug nog dagelijks rond de 1000+ bezoekers zat, is het nu toch echt minder geworden. Maar goed. Nog steeds wel ruim 900 per dag.

Geschreven gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 39
Huisdierensite: 20
Engelse huisdierensite: 4
Fictie schrijven: 6.131 woorden
26 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende