Schrijven challenge 44

Gisteren was een goede werkdag. Aantal goede vergaderingen gehad en mooie, nieuwe content geschreven. En in de avond nog kunnen werken voor mijn eigen schrijfprojecten. Ik heb mijn gevoel van gisteren enigszins aan de kant kunnen schuiven.
Mijn angst, dat het niet goed genoeg is, blijft altijd wel aanwezig en na al die jaren weet ik inmiddels wel dat ik er niet té hard naar moet luisteren. Dat blokkeert me en frustreert me alleen maar. Het gevoel is ook niet gek: ik doe dingen buiten mijn comfortzone. Het is niet voor niets buiten mijn comfortzone.

Vandaag is wederom een werkdag en even een extra lange, omdat ik aan het einde van de dag nog een interview heb. Daardoor moet ik wat langer werken dan normaal. Ik moet dus even kijken hoeveel puf ik vanavond nog heb om te schrijven. We shall see. vrolijk Zolang het gaat, gaat het. En als het niet wil, ook oké.

Aantal bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 912 (Uniek: 801)
Astrologiesite: 22 (uniek: 20)


Gisteren 2 nieuwe teksten vertaald en 2 nieuwe astrologieteksten geschreven. Dus best een goede score. Zeker gezien feit dat het gisteren een werkdag was. Verder toegezegd voor een nieuwe bundel. De bundels die mijn uitgever publiceert zijn hartstikke leuk, dus doe ik graag aan mee. Heb een jaar de tijd om dat verhaal te schrijven, dus kan nog eventjes nadenken. vrolijk

Geschreven gisteren:


Astrologiesite: 2
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 2
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 39
Huisdierensite: 20
Engelse huisdierensite: 4
Fictie schrijven: 6.131 woorden
25 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende