Schrijven challenge 42

Gisteren 1 nieuw artikel geschreven. Wilde meer schrijven, maar toen stuurde mijn ingehuurde tekstschrijver me vijf nieuwe teksten. Die heb ik dus geredigeerd en online gezet. Superbenieuwd wat deze teksten gaan doen. Vind het wel spannend, maar tegelijkertijd denk ik dat dit soort stappen goed zijn als ik echt wil groeien.

Iets anders dat ik aan het bekijken ben, is de optie om een Engelse site aan te maken en mijn geschreven teksten te vertalen naar het Engels. Ik heb eens gekeken hoe de kwaliteit is als ik het door DeepL vertaalmachine gooi en denk dat, gecombineerd met zelf wat kleine aanpassingen doen, nog best eens kan werken. Dat is dus relatief eenvoudig te realiseren. Gisteravond al zitten brainstormen voor een domeinnaam, maar de markt en concurrentie in het Engels is groter dan in Nederland. Dus alles wat ik bedenk bestaat al. Een directe vertaling van mijn domeinnaam in het Nederlands kan dus al niet.

Achja. Even brainstormen nog en kijken of er vrijdag wat leuke deals zijn betreft domeinregistratie.

Verder: zometeen naar garage toe, voor een kleine beurt voor de auto. Ze zijn zo aardig om me daarna thuis af te zetten. Dat is wel prettig, heb immers geen vervoer nu. En ze halen me ook weer op als de auto klaar is. vrolijk En vanavond komt mijn vriend hier hapje mee-eten. vrolijk

En wil vandaag dus ook weer schrijven. En wat in het huishouden doen. Dus wordt weer een druk dagje.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 925 (uniek: 826)
Astrologiesite: 9 (uniek: cool!

Zou bijna gaan denken dat de astrologiesite ook is geraakt door de Google Core Update. Maar goed: die site heeft sowieso al enorme verschillen en de teksten zijn enorm specifiek. Ik verwacht ook dat inkomsten en succes meer vanuit de huisdierensite komen. Astrologie is meer om mensen te helpen uit mijn omgeving en zet de teksten dan maar direct online als een blog.

Geschreven gisteren:


Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 37
Huisdierensite: 19
Fictie schrijven: 6.131 woorden
23 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende