Schrijven challenge 40

Ik had gisteren een extreem goede dag. En eigenlijk werd dat vooral vannacht zichtbaar. Ik heb géén idee wat er met me gebeurde, maar het was heel fijn.

Overdag voltooide ik eerst mijn kerstverhaal, waardoor ik nog wat extra woorden ook in het verhaal kreeg. Daarna keek ik een uitgebreid interview met een succesvolle YouTuber. Het was echt een indept interview dat meer dan twee uur duurde. En het zorgde voor inspiratie bij me. Hoe deze kerel naar dingen kijkt en met zijn werk als YouTuber omgaat, is bewonderingswaardig.

In de avond schreef ik een artikel voor mijn huisdierensite. Ook omdat ik geïnspireerd was geraakt door deze YouTuber. Daarna belde ik met mijn vriend. We hebben samen zitten gamen, terwijl we elkaar aan de telefoon hadden. Toch een manier om een soort van samen te zijn, als we niet fysiek bij elkaar zijn. Rond half 12 hingen we op. Hij zou gaan slapen en ik merkte dat ik nog hartstikke wakker was. Inmiddels weet ik wel dat het helemaal geen zin heeft om uren te liggen draaien. Ik kan beter wat doen met mijn tijd, tot ik wel moe word.
En dus schreef ik nog twee artikelen voor mijn huisdierensite.

Daarna was ik nog steeds moe. En dacht ik aan mijn vriend, die vaak diep in de nacht de afwas staat te doen. Er stond een enorme berg afwas hier, nog niet eens afgespoeld of wat. En ik ben aan de slag gegaan. Heb alles afgespoeld. Nog niet afgewassen, maar het afwassen wordt nu echt een heel stuk makkelijker. De boel is tenminste overzichtelijker nu.

Ik was eigenlijk nog steeds niet moe. Maar dacht: het wordt wel echt nachtwerk nu. Het liep al tegen half 2 aan. Dus ging ik douchen en op bed besloot ik nog wat te lezen. Ik las een boek uit waar ik eind augustus in begonnen ben. En dat was zó ontzettend fijn. Ik lees echt te weinig de laatste tijd, dus dit voelde goed.
Ik was nog stééds niet moe. Dus pakte ik een non-fictieboek om in te beginnen. Eentje waar ik een tijdje geleden een podcast van beluisterde met de auteur als gast. Ik heb toen het boek besteld, omdat het me wel aansprak.
Maar ik had geen idee dat dit boek zo fantastisch zou zijn. Het heet 'Skip the line' en het gaat er eigenlijk over hoe je succesvol kunt zijn door de 'normale weg' te versnellen en wat stukken over te slaan. Ik had geen idee dat hij behalve deze tactiek, nog heel veel andere, superboeiende dingen zou uitleggen. Tijdens het lezen werd mijn brein gevuld met allerlei ideeën en positiviteit. Veel van de dingen die hij beschrijft doe ik onbewust al, en ik denk dat wanneer ik er veel bewuster mee omga, ik nog veel meer voor elkaar krijg dan nu. Er staan talloze goede tips in het boek.
Tegen half 3 besloot ik eindelijk maar te slapen. Begon toch echt wel moe te worden.

Maar, slapen lukte nog steeds niet. Ik was hyper, vanwege allerlei nieuwe ideeën, voor mijn blog, voor mijn bedrijf, voor de toekomst. Het was aan de ene kant heel irritant dat ik echt de slaap totaal niet kon vatten, maar tegelijkertijd: dit heb ik gemist. Dit soort energieke momenten hebben ervoor gezorgd dat ik bepaalde stappen heb gemaakt, en ik heb dit heel lang gemist.
Ik ga zeker wat tactieken uit het boek toepassen om te kijken wat het mij brengt.

Rond half 6 ben ik maar verder gaan lezen. Inmiddels ben ik op driekwart van het boek. Deze titel wordt er eentje die ik vaker ga lezen! Ik lees regelmatig (nou ja, laatste twee jaar minder) dit soort boeken en het komt zelden voor dat ik zo positief word verrast. Heel fijn dus.

Bezoekers van mijn sites gisteren:

Huisdierensite: 1.020 (uniek: 92cool!
Astrologiesite: 13 (uniek: 10)

Nu dus eigenlijk een nacht doorgehaald. Dat ga ik vandaag wel merken gok ik. Maar goed.. het is niet anders. Mijn vriend komt vandaag hierheen, dat is leuk. Wil graag weer met een Lego bouwchallenge meedoen, dus daar gaan we mee aan de slag. En verder kijken we wel. Of ik veel zal schrijven vandaag voor mijn sites is even afwachten, aangezien mijn vriend dus komt. Ik heb natuurlijk wel wat slaapgebrek. Maar: ik ben ook megagemotiveerd om iets te gaan doen en wil sowieso de afwas gedaan hebben voordat hij komt. En ik wil eigenlijk ook graag nog meer schrijven voor mijn huisdierensite. Kijken of ik werkelijk de energie heb om vandaag aan te pakken, na die gekke nacht van me.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 3
Fictie schrijven: 815 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 37
Huisdierensite: 18
Fictie schrijven: 6.131 woorden
21 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende