Schrijven challenge 4

Gisteren lekker geschreven. Overdag voor de huisdierensite, waar ik een nieuwe blog voor schreef en een deel van een andere. En in de avond voor de astrologiesite bezig geweest. Ik merk dat het schrijven voor de astrologiesite me goed af gaat momenteel. Vooral ook omdat er echt mensen zitten te wachten op hun analyse van de geboortehoroscoop en het allemaal al zo lang duurt. De teksten die ik schrijf zijn de aspecten en gaan dus redelijk gemakkelijk, omdat ze tussen de 150 en 500 woorden lang zijn.

Ik heb de geschreven teksten nog niet online gezet. Maar ben wel blij met deze progressie. Enige dat eigenlijk meer teksten nodig heeft is toch echt die huisdierensite. Dat hele conflict heeft wel wat met me gedaan. Terwijl ik me daar eigenlijk niet zo druk om zou moeten maken. Maar goed, er is weer wat geschreven en daar ben ik blij mee.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 833 (uniek 745)
Astrologiesite: 21 (uniek 1cool!

Ik zie dat de astrologiesite veel meel schommelingen kent dan de huisdierensite. Dat is logisch, omdat er veel minder artikelen zijn en het daarom veel minder constant is. Dat is oké.

Vandaag wil ik weer lekker gaan schrijven. Sowieso zometeen. Maar hoe het na de middag gaat is even afwachten. Ik laat me namelijk masseren ivm rugklachten. Het is dus even afwachten hoe ik daar uit kom. Die masseuse is erg stevig in haar werk en dat voel je dus echt wel na afloop en ben al tijdje niet bij haar geweest.

Dus voor die tijd nog even flink schrijven. Wil beginnen met voltooien van artikel waar ik gisteren aan begonnen was voor huisdierensite. En daarna misschien verdergaan aan een artikel waar ik al eerder aan begonnen was, maar die ik nog niet afgemaakt heb en waar ik telkens ook geen puf voor heb ofzo. En eigenlijk trekt de astrologiesite me heel erg, dus ga daar sowieso nog wel wat voor schrijven gok ik.


Gisteren, nieuwe geschreven artikelen:

Astrologiesite: 3
Huisdierensite: 1

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 6
Huisdierensite: 1
16 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende