Schrijven challenge 38

Weer lekker geschreven gisteren. Beter dan ik eigenlijk had gedacht. Het was immers een werkdag, maar ik kreeg het voor elkaar om in de avond toch 3 teksten te schrijven. Eentje voor de huisdierensite en twee voor de astrologiesite. En ik schreef ook een beetje voor het kerstverhaal.
Erbij opgeteld heeft de schrijver die ik inhuur zijn eerste tekst aangeleverd. Kwaliteit is goed, dat is fijn. Zal die tekst later online zetten. Komende maandag schrijft hij er nog een aantal.

Vandaag heb ik een flink todolist. Ik ben van plan om het kerstverhaal te voltooien, en ik wil meerdere dingen doen qua opruimen in huis. En eigenlijk ook heel veel zin om nog meer voor beide websites te schrijven. Motivatie weer hoog. Goed teken.

De bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.012 (uniek: 894)
Astrologiesite: 27 (uniek 27)

Ik schreef gisteren al dat er een Google Core Update is geweest en het lijkt er wel echt op dat mijn huisdierensite op bepaalde vlakken negatief is geraakt. Ik ben bij bepaalde zoektermen opeens mijn nummer 1 positie kwijt en sta daardoor twee of drie plaatsen lager. Artikelen die toch tijdenlang in mijn top 5 stonden van de hoogste artikelen per dag zijn daardoor opeens niet meer in de top 5 te vinden. Anderzijds komen er wel weer andere blogs in die top 5, die eigenlijk nooit zo veel bezoekers kregen.

Of ik geraakt ben door deze Core Update, kan ik nu dus nog niet echt zeggen. En mijn conclusie is dan ook: gewoon doorgaan. Gewoon de beste informatie over bepaalde onderwerpen blijven schrijven.
Ander dingetje dat me opviel: een concurrerende website is offline. Deze website zat in een bepaalde hoek qua onderwerpen die ik ook beschrijf en kwam ik constant overal tegen. Maar die is nu dus offline. Dat opent wellicht meer deuren voor mijn site. Maar dat de site offline is, kan natuurlijk ook tijdelijk zijn. En zolang die site offline is, is dat voordelig voor mijn site. Dus ik klaag daar niet over.

Betreft de Google Core Update. Ik kan weinig veranderen aan posities in Google. Ik kan vooral content blijven bijschrijven en dat ga ik dan ook doen.

De teksten die ik gisteren schreef:

Astrologiesite: 2
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 195 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 37
Huisdierensite: 15
Fictie schrijven: 3.269 woorden
19 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende