Schrijven challenge 34

Gisteren was een fijne dag. Heb een artikel voor de huisdierensite geschreven, die echt heel leuk was om te schrijven. Ook een aantal teksten op mijn astrologiesite weer gezet. Heb er nog steeds veel online te plaatsen. En daarna ging ik door naar mijn vriend voor een middagje bordspelletjes. Heb vannacht ook heerlijk geslapen en merk dat ik nu al lekker veel energie heb. Vanochtend de dag begonnen met wat non-fictie lezen. Lang geleden dat ik dat deed, maar blij dat ik het lezen eindelijk weer aan het oppakken. En nu klaar om te knallen, dus dat wordt een dagje lekker schrijven. Meters maken. Eens kijken hoe ver ik kom.

Bezoekersaantallen gisteren:

Huisdierensite: 1.363 (uniek: 1.191)
Astrologiesite: 24 (uniek: 22)

Vooral onder de indruk van de bezoekers op de huisdierensite. Zou fijn zijn als er meer van dit soort dagen komen. Zondag is sowieso altijd mijn beste dag voor die site, maar gisteren wel echt nice. Zoals ik eerder deze week al schreef: ik begin eindelijk wat artikelen die ik in augustus schreef te zien die bezoek trekken. Een aantal ervan stonden gister zelfs in de top tien blogs van die dag.

Vandaag wil ik dus lekker veel schrijven. Kerstverhaal wil ik morgen af hebben, dus daar moet ik vandaag nog wat voor schrijven en morgen ook. En ik wil ook echt blogs schrijven voor mijn sites.

Ander leuk kleinigheidje: mijn papegaai was gisteren precies een jaar geleden bij me terechtgekomen. En wat ben ik van dat diertje gaan houden.

Gisteren geschreven:

En de cijfers van het schrijfwerk gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 31
Huisdierensite: 12
Fictie schrijven: 2.517 woorden
15 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende