Schrijven challenge 33

Gisteren was een geweldige schrijfdag. Ik ben blij dat het weer zo lekker ging. Ruim duizend woorden geschreven voor mijn kerstverhaal en 4 astrologieteksten geschreven. Ook een begin gemaakt van een nieuw artikel voor de huisdierensite.
Dit is echt de vibe die ik vast wil blijven houden. Vooral deze winter. En ik ga mezelf voeden met positiviteit, in de vorm van podcasts en boeken. Podcasts over dat waar ik nu mee bezig ben. Het geld verdienen met eigen blogartikelen. Als motivatie. Het helpt tot nu toe goed. Neus naar voren. Want wat ik nu doe, heeft effect op later.

Ik denk telkens aan vroeger. Toen ik in een fabriek werkte, maar elke ochtend extra vroeg opstond om te schrijven. Mijn collega's lachten me uit. Tot ik weg ging daar, om te gaan schrijven. Ik weet dat ik er alleen maar kom als ik me inzet.

Over een paar uur ga ik naar mijn vriend. Voor die tijd wil ik nog wat meer schrijven. En dan morgen en dinsdag weer flink knallen. Dinsdag wil ik in principe de eerste versie van het kerstverhaal af hebben. Denk wel dat dat gaat lukken. Motivatie is hoog.

En de inkomsten stijgen duidelijk. Ik zie daar echt een mooie, stijgende lijn in. Wat alleen maar bevestigt wat ik elke keer denk: dit werkt.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.206 (uniek: 1.085)
Astrologiesite: 34 (uniek: 2cool!

Ik ben wel weer tevreden. Hopelijk ga ik ook snel weer wat teksten online zetten op de astrologiesite. Er zijn er nog behoorlijk wat ongepubliceerd.

Betreft de huisdierensite: ik wil me steeds meer gaan richten op teksten met een iets hogere potentie qua bezoekersaantallen dan wat ik hiervoor deed. Inmiddels kan ik in de statistieken goed zien wat werkt en wat niet. En dus is het gemakkelijker om in te springen op onderwerpen die gelezen worden. Om soortgelijke content te produceren.
Een artikel dat 1.000 keer in de maand wordt bezocht is immers interessanter dan er eentje die maar 10 views krijgt. Al is het wel zo dat een artikel die maar tien views krijgt, wel weer bijdraagt aan dat grotere artikel van 1.000 weergaven.


En de cijfers van het schrijfwerk gisteren:

Astrologiesite: 4
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 1.073 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 31
Huisdierensite: 11
Fictie schrijven: 2.517 woorden
14 nov 2021 - bewerkt op 14 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende