Schrijven challenge 32

Ik moet zeggen dat ik de hele toestanden gisteren rondom de persconferentie beter van me af kon zetten dan ik had verwacht. Even van me afgeschreven, en door. Persconferentie wel gekeken, maar merkte dat het me weinig deed. En dat is goed. Ik heb me minder laten overvallen door bepaalde emoties.
En ik heb zowaar geschreven. Heel fijn. Focus op de dingen die goed zijn voor mij en die mij verder helpen. De komende tijd gaan meer staan richting zelfreflectie. Ik heb geen controle over de overheid, of de mensen om me heen. Ik heb alleen controle over mezelf. En zelfreflectie past heel goed bij het schrijven en mijn doelen. ​

Het kerstverhaal nog niet, geschreven wel flink over na gedacht. Wel een tekst geschreven voor mijn astrologiesite en ik heb een uitgebreide briefing geschreven voor de huisdierensite, voor de schrijver die ik in ga huren. Ik tel die tekst dus ook absoluut mee met geschreven tekst voor de huisdierensite. Hoewel het geen blog is, is het wel belangrijk voor de toekomst van deze site. Dus dat is een goede stap richting het bereiken van mijn doelen.

De bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 963 (uniek: 851)
Astrologiesite: 71 (uniek: 52)

Vandaag wil ik me dus wederom richten op het schrijven. En echt meters maken weer. Kijken of ik meer kan schrijven dan twee artikelen. Maar echt wil knallen. Of, kijken of ik het kerstverhaal grotendeels op papier kan krijgen. Meters maken dus.
Kerstverhaal is sowieso goede om als auteur weer even in de picture te staan. En heb wel echt een schattig verhaal bedacht. Nu kwestie van op papier zetten.

Ik heb dus wat te doen vandaag vrolijk

Geschreven gister:

Astrologiesite: 1
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 31
Huisdierensite: 11
Fictie schrijven: 1444 woorden
13 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende