Schrijven challenge 31

Ik heb het echt ontzettend zwaar met de persconferentie vanavond en de berichten die wederom zijn gelekt. Ik doe mijn best om enigszins positief te blijven, maar mentaal is het lastig. Moeilijk. Dit wordt weer een lange, eenzame en zware winter. Waarbij ik opnieuw grotendeels alleen zal zijn. Net zoals de afgelopen twee jaar.
Ik merk dat ik het moeilijk meer trek. De dingen die eerder een afleiding voor me waren, kunnen opnieuw niet. Mag ik niet.
Mentaal worstel ik enorm.

Maar goed. Dit gaat niet over de persconferentie. Maar over mijn schrijven challenge. Ik heb gisteren na het werk 1 artikel geschreven voor mijn astrologiesite. Blij dat ik tenminste iets heb gedaan. Daarna Animal Crossing gespeeld. Wat fijn was.


De bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.042 (uniek 921)
Astrologiesite: 9 (uniek 9)

Heb bij mijn huisdierensite opeens een nieuw topartikel. Heel lang is er eentje geweest die standaard bovenaan staat. Maar de top 3 verandert wat en dat is interessant om te zien.

Vandaag wil ik meer gaan schrijven. Moet beetje opruimen, maar heb voornamelijk tijd om te schrijven. Eens kijken wat er allemaal lukt nu ik de tijd heb.
Het is fijn als ik me tenminste ergens goed over kan voelen. Zoals schrijfwerk. Ik wil sowieso een blog schrijven en beginnen met mijn kerstverhaal. Hopelijk wil dat kerstverhaal beetje lukken, aangezien fictieschrijven al telkens dramatisch is.

Morgen heb ik ook meer ruimte om te schrijven. Dus deze dagen hopelijk knallen.

Geschreven gister:

Astrologiesite: 1
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 30
Huisdierensite: 10
Fictie schrijven: 1444 woorden
12 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende