Schrijven challenge 30

Zo, mijn eerste dertig dagen zitten er op. En mijn conclusie na een maand is: mag wel wat beter. Had wel te maken met verschillende omstandigheden, zoals mijn rug en extra drukke dagen, waardoor schrijven niet zo goed ging als ik zelf had gewild.

Maar, ik ben deze challenge aangegaan om echt even een flinke schrijfspurt te maken. En die blijft wat achter. Al heb ik voor de astrologiesite wel meer gedaan dan gedacht. Anyhow. Einde van het jaar is er nog niet, dus nu gewoon tandje bijschroeven.

De schrijver die ik in wil huren, had wat gezondheidsproblemen, maar kan wel binnenkort gaan beginnen. Ik denk dat dit in ieder geval zal helpen met meer sneller meer bereik krijgen op de huisdierensite. Die woorden van hem tel ik natuurlijk niet mee als zijnde nieuwe artikelen. Maar het zal de site in het algemeen hopelijk wel helpen.

Verder moet ik ook gaan beginnen met fictieschrijven, want ik moet een kort kerstverhaal aanleveren voor mijn uitgever. Zit al tijdje in m'n hoofd dus verwacht dat het wel goed komt daarmee. Maar: vandaag is wel weer een werkdag. Dus of ik daar vanavond puf voor heb, moet ik even zien.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 932 (Uniek: 813)
Astrologiesite: 17 (uniek 16)

Gisteren heb ik niets geschreven. Ik was de hele dag bij mijn opdrachtgever in Amsterdam en na het eten moest ik vanuit mijn vriend nog naar huis gaan. Ik was rond kwart over acht 's avonds thuis en helemaal kapot. Veel vergaderen en reizen is best slopend.

Vandaag eveneens een werkdag. Geen idee of schrijven vanavond me nog zal lukken. Maar ga het wel proberen.

Geschreven gister:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 29
Huisdierensite: 10
Fictie schrijven: 1444 woorden
11 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende