Schrijven challenge 3

Ik heb gisteren helemaal niets geschreven voor mijn projecten. Ik was gewoon echt een beetje op van het achter het scherm zitten de hele dag. Dus in de avond Lego gebouwd en later toch nog even een scherm gepakt door serie verder te kijken.

Dat is oké. Ik zei al bij de aankondiging dat werkdagen en dagen waarop ik mijn vriend zie waarschijnlijk minder productief zijn. Tijd dus om vandaag wel aan de slag te gaan. Heb nog een paar andere dingen op het schema staan. Zoals wat opruimen in huis en moet ook nog naar de tandarts.

Verder ook iets leuks: hypnotiseur zijn dat ik kleding maat kleiner moest kopen en die aan de slaapkamerdeur moest hanger als motivatie. Vandaag toch ff gekeken en ik kan ze gewoon al aan. Wauw! Supercool.

Anyhow. De cijfers van gisteren:

Huisdierensite: 862 (uniek 770)
Astrologiesite: 47 (uniek 42)

Heel nice. Huisdierensite lager, zoals verwacht. Maar dit zijn nog steeds prima cijfers. Astrologiesite gestegen en dat komt vooral door het artikel dat ik laatst ook op MD plaatste. Het staat nu al vrij hoog in Google op verschillende termen en heeft daar ook bezoek op binnengehaald. Grappige is dat ik die tekst niet eens schreef om op te scoren. Schreef hem eigenlijk voor MD, maar dacht toen: ach kan hem ook wel op die site zetten.
Dit is dus een positieve verrassing, zoals ik ze met mijn huisdierensite ook al regelmatig heb gehad. Blijkt wel weer dat schrijven over je eigen interesses helpen, ook zonder zoekwoordenonderzoek. vrolijk

Vandaag wil ik dus in ieder geval wel nieuwe content produceren. We gaan eens kijken hoeveel dat precies gaat worden vrolijk


Dus, gisteren, nieuwe geschreven artikelen:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 3
Huisdierensite: 0
15 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende