Schrijven challenge 2

Gisteren had ik dus een werkdag, en heb in de avond even lekker mijn Koreaanse romantische serie gekeken. Maar, ik heb ook nog wat geschreven. Niet veel, maar tegelijkertijd: 2 teksten.

Ik moet wel toegeven dat het hele korte teksten zijn voor de astrologiesite. Van die korte teksten heb ik er echt een groot aantal nodig, omdat ze een essentieel stuk zijn voor de geboortehoroscoop. Ze moeten dus uiteindelijk geschreven worden. Beiden zijn nog niet gepubliceerd.

Dus, gisteren, nieuwe geschreven artikelen:

Astrologiesite: 2
Huisdierensite: 0

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 3
Huisdierensite: 0


Zoals gister ook gezegd: ik wil graag ook weer de huisdierensite oppakken. Daar had ik gisteren echt totaal geen inspiratie voor en de astrologiesite ging eigenlijk veel gemakkelijker. Ik hoop dus dat ik vandaag wel de puf heb om voor die site te schrijven, maar we gaan het even zien. Vooral omdat ik dus ook weer druk ben met schrijven in opdracht en in de avond dan wat moe ben.
En ik merk dat het het legobouwen me weer heel erg trekt. Ik heb echt zin om een set in elkaar te gaan zetten. Misschien ga ik dat vanavond wel even doen. Even kijken hoe ik me vanavond voel.


En, gewoon omdat het leuk is:

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 991 (uniek 882)
Astrologiesite: 29 (uniek 25)

Heel mooie aantallen. Ik verwacht wel dat de huisdierensite komende dagen wat afneemt, omdat een bepaald artikel minder in de belangstelling staat nu in een Facebookgroep. Dat is ook oké. Ik heb namelijk wel de indruk dat de artikelen die ik twee maanden geleden schreef langzaam zichtbaar worden in Google.
14 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende