Schrijven challenge 1

Gisteren had ik dus best wat te doen. Vergadering hier, belafspraak daar, spullen wegbrengen, etc. Ik heb 1 tekst geschreven voor de astrologiesite (die nog niet online staat, want voor deze site schrijf ik ze eerst, bespreek ik ze met mensen en komen ze daarna pas online). Ik heb ook nog een klein stukje van een nieuwe tekst geschreven voor de astrologiesite. Dus eigenlijk 1,5 geschreven.

Verder ook die hele lijst aangepast. Met als resultaat dat het aantal bezoekers op het betreffende artikel weer enorm is, omdat de betrokkenen dit weer op Facebook delen. En er komen wel weer wat nieuwe mails binnen, maar heb het gevoel dat het straks wel wat rustiger gaat worden.


Vandaag is een werkdag voor me. Ik moet in opdracht werken, dus ik heb minder ruimte om te schrijven voor mijn sites. Toch wil ik wel heel graag weer wat doen, vooral voor de huisdierensite. Het laatste nieuwe artikel daar was 15 september, dus er moet wel echt even weer wat bij komen. Ik hoop dat ik in de avond dus nog wat kan schrijven. Ligt er een beetje aan hoe mijn dag verloopt. Hele dag in opdracht werken is namelijk best wel vermoeiend en heftig.

We gaan het zien.

En omdat ik het toch wel leuk vind:

Aantal bezoekers gisteren op huisdierensite: 1004 (889 unieke weergaven)
En op astrologiesite: 38 (28 unieke weergaven)

Verschil moet er wezen. Haha.
13 okt 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende