Rechtszaak tegen het RIVM

Omdat ik graag van alle aspecten tijdens deze bijzondere coronacrisis op de hoogte wil zijn, heb ik de laatste maanden veel nieuws gevolgd. Ik heb berichten van de bekende media-sites gelezen, het nieuws gekeken, de persconferenties en soms ook de debatten in de tweede kamer.

Maar aan de andere kant, heb ik ook de partijen bekeken die met een tegengeluid komen. Hoogleraren die praten over de psychische problemen van de crisis. Economen die zich zorgen maken om de economische aspecten. Ik heb gekeken naar Jensen, die vooral veel schreeuwt. Ik heb theorieën gelezen over Bill Clinton.

Sommigen zeggen: jezelf niet gekmaken met al die info. Het is te stressvol. En in het begin heb ik dat ook vooral gemeden. Ik vind het namelijk heftig om te zien hoe iedereen tegen elkaar is.

Maar, ik heb al vanaf het begin het gevoel dat er dingen niet kloppen. Ik ben geen 'complottheorist'. Ik geloof niet dat 5G de oorzaak is en met Bill Gates denk ik ook dat het niet meteen zo is dat hij dit helemaal heeft geplot. Al vind ik het wel bijzonder dat 1 man zodanig veel geld heeft, dat hij wel veel voor elkaar zou kúnnen krijgen.

Ik weet niet precies wat er gaande is, maar dingen kloppen dus niet. De overheid die al vrij snel begon over het 'nieuwe normaal' en een - vind ik - doodenge Hugo de Jonge die praat over apps, dashboards en horeca die privégegevens moeten doorsluizen in het kader van 'Corona opsporen'.
Ik heb moeite met de RIVM gezondheidscheck, waar al vanaf het begin een flinke datalek in heeft gezeten.

Ik vind het raar dat artsen bepaalde medicatie niet meer mogen voorschrijven, terwijl ze wel goed resultaat hebben geboekt. Ik vind het zorgwekkend dat specialisten en geleerden hun verhaal niet mochten doen bij de mainstream media.

Er gebeurt iets.En er gaat iets groots nog gebeuren.

En afgelopen weekend kwam ik een video tegen. Een interview met Willem Engel (Analytical Bioscientist) die in de wetenschap rondom de Coronacrisis is gedoken. En ik vond het een heel erg interessante video. Ik had de theorieën van Maurice de Hond ook al gezien, en ook dat vond ik een zeer sterk en goed onderbouwd verhaal. Onderbouwing die ik bij de overheid en het RIVM volledig mis.

Bijna anderhalfuur lang praat Willem Engel over de testen van het RIVM, en hoe er enorme fouten zijn gemaakt.

Vandaag ontdekte ik dat er een nieuw interview met deze man geplaatst is. Hij heeft blijkbaar ontzettend veel reacties gehad van andere specialisten, die dezelfde berichten naar buiten probeerden te gooien, maar die monddood werden gemaakt.
Inmiddels heeft hij een groep van tientallen specialisten om zich heen verzameld en wordt er een kort geding voorbereid tegen het RIVM en de overheid.

Er gaat iets groots gebeuren. Ik weet niet wat. Maar mijn gevoel, dat ik al maanden heb, wordt alsmaar sterker en sterker.
Ik weet niet wat ik er precies allemaal van moet vinden, maar ik ben ergens blij dat ik dit tegen ben gekomen en ik ben ontzettend benieuwd wat er uit het kort geding gaat komen.


Voor wie het interessant vindt. Hier wat video's:

Eerste interview dat ik eerder van deze man zag:Het interview dat ik vandaag zag:Livestream met meerdere specialisten:

08 jun 2020 - 643x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende