Rainbowfestival

Okee, hier bij ons is er elk jaar Wantijpop en de dag erna is het Rainbowpark. Wat het verschil precies is weet ik eigenlijk niet, maar dat maakt niet uit. Het is in ieder geval een muziekfestival. Dit jaar kwamen er geen bekende groepen of artiesten, ik ben dan ook meer voor de kraampjes gegaan. Jammer genoeg waren er dit jaar helemaal niet zoveel kraampjes verdrietig Maarja ik heb eer wel een mooi vest met een wolf erop gekocht en leuke oorbellen. Het vest is alleen wat te groot, maarja ik kan hem ook als jas aan natuurlijk.
Ik vindt Zirkus Zirkus best leuk om naar te luisteren, en er was dus net zo'n groepje op het kleine podium. Ze konden heel goed dansen, alleen het zingen was een stuk minder. Maar ik denk wel dat die jongens en meiden het wel kunnen gaan maken als ze maar goed genoeg gestuurd worden.
Me zusje bleef zoals gewoonlijk de laatste tijd weer eens thuis achter de computer. Ze heeft volgende week toetsweek, maar ik weet niet of ik moet geloven dat ze daar ook echt voor heeft zitten leren.
Jammer genoeg eindigde deze dag met een zeurende hoofdpijn, omdat het geluid van het hoofdpodium gewoon veel te hard stond. verward
Morgen ga ik bowlen met G en T, en daar ben ik best wel zenuwachtig voor.....
12 jun 2011 - 247x gelezen
Profielfoto van NoGravity
NoGravity, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende