Afscheid stage

Vrijdag heb ik afscheid genomen van mijn stageplek. Maarja ik heb een 0- uren contract en volgende week moet ik daar alweer werken haha. Ze hadden wel heel wat voor me gedaan. Het lokaal was versiert, ze hadden allemaal lekkere dingen gemaakt, en het mooiste wat er was was dat ze een filmpje hadden gemaakt met alle kinderen van de BSO. Hierop kwam alles terug wat ik daar heb meegemaakt en alle kinderen vertelden wat ze van me vonden en dat ze me erg gaan missen. Maar dit alles onder een droevig nummer waarop ik op een gegeven moment dus brak en in tranen uitbarstte. De kinderen zelf ook hoor. Ik weet nu zeker dat ik daar erg werd gewaardeerd, en dat ze me allemaal erg zullen gaan missen. Ik ben ze dan ook heel erg dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan en wat ze me hebben geleerd. Ik voel me nu een veel sterker persoon.
Het liefst zou ik daar voor altijd blijven werken, maar de realiteit is hardt en de crisis zorgt ervoor dat dit niet kan....
Wel heeft Pipoos me aangeboden bij hun te komen werken. Ze zoeken mensen die de kinderfeestjes begeleiden. Het is iets, dus heb ik ja gezegd. Ook hier zal ik niet elke dag werk in hebben, maar ik moet nu alles aanpakken wat op mijn pad komt. Volgende week bel ik mijn oom dat ik de week daarop weer bij hem wil komen werken.
30 jun 2013 - 238x gelezen
Profielfoto van NoGravity
NoGravity, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende