Psycholoog

het blijkt dus dat ik mijn verdriet van bepaalde gebeurtenissen allemaal weggestopt heb in plaats van het te verwerken. en aangezien ik de afgelopen tijd nogal wat meegemaakt heb. (een lid van mijn gezin dat kanker kreeg en mijn beste vriendin die nu ziek is.)
het punt is, ik heb er nooit echt over gepraat, maar ik heb er ook nooit echt zo over nagedacht dat ik er zo mee zat.
nu kan ik 's nachts niet slapen, ben ik overdag moe, voel ik me de hele dag misselijk, maar heb tegelijkertijd wel gewoon honger. en als ik dan eet voel ik me weer super misselijk. als ik nadenk over bepaalde herinneringen, raak ik echt gewoon in paniek, krijg ik geen lucht en voel ik een hoge druk op mijn maag.
ik ben er vandaag voor naar de dokter geweest en die zegt dat ik met een psycholoog moet gaan praten. wat ik meegemaakt heb is niet niks en zeker omdat ik een tiener ben, weegt het allemaal nóg zwaarder omdat ik midden in de puberteit zit. het enige probleem is dat bij de psychologen waar ik terechtkan ( en dat zijn er in de buurt 3) de wachttijd tussen de 6 en 12 weken zit.
ik denk dat ik MyDiary ook als uitlaatklep ga gebruiken voor mijn gedachten want ik zit hier echt mee. en dat maakt het ook wat makkelijker voor mij om er over te praten

Doei
11 mei 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aly2002
Aly2002, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende