Opname

Hoi ik heb vandaag met mijn psycholoog gesproken over eventuele opname. We zijn ons wat aan het verdiepen in mogelijkheden omdat de meeste langdurige opnames wegbezuinigd zijn. Je hebt nog langdurige opnames bij Eleos (max 6 maanden) en bij de Viersprong in Halsteren van 3 maanden. Deze laatste spreekt mij erg aan. Maar wil mij goed verdiepen alvorens ik een keus maak. Zijn er mensen die weten waar je nog meer langdurig opgenomen kan worden met persoonlijkheidsproblematiek?

Ik durfde het echt niet aan mijn psycholoog te vertellen dat ik nadacht over een opname omdat ik mij niet wil laten zien aan haar alsof ik mijzelf een ernstig geval vind. Niet dat ik dat vind, maar heb wel het idee dat ik intensieve hulp nodig hebt. Ze reageerde best goed en wilde het met me onderzoeken maar ze zei wel al dat ze niet wist of dit de juiste vorm voor mij was. Dat zie ik dan weer alsof ik en mijn klachten niet serieus genomen worden.
Maar goed binnenkort ga ik dus met haar onderzoeken.

Zijn er mensen die weten waar je voor langere tijd opgenomen kan worden voor persoonlijkheidsproblematiek dan hoor ik het graag vrolijk.
Of zijn er mensen die zelf zijn opgenomen en die misschien hun ervaringen met mij willen delen?

Liefs
13 jun 2017 - bewerkt op 13 jun 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LifeJourney
LifeJourney, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende