Onvolledige bouwstenen

Eigenlijk is het niet normaal dat Acquario mij in haar reactie moet komen uitleggen dat plantaardige proteïne onvolledige bouwstenen zijn en er slimme combinaties gemaakt moeten worden.
Waarom kan Cosmo niet gewoon reageren en dit soort dingen fatsoenlijk uitleggen?
Hij heeft nog steeds niet gereageerd en ik vind dat echt niet netjes.
Ik ben vanmorgen naar de melktank gegaan om 3 liter rauwe melk te tappen. Ik wil kijken of ik met 1 liter rauwe melk in 1 week naast het plantaardige dieet wel lukt om soepele spieren te behouden.
En dat is dan toch een hele vooruitgang van 7 liter rauwe melk in één week naar heel erg veel fruit en plantaardige melk naar 1 liter rauwe melk per week. Indien nodig uitbouwen dan 2 liter.


Even over de slimme combinaties..
Bonen en rijst word zeer sterk afgeraden. Dr Sebi dit en dat. Heleboel dingen die wij eten is geen echt eten. Het breekt je af.
Tis inderdaad heel erg veel gedoe en moeite doen dan even naar de melktank gaan en rauwe melk uit de tap halen.
Tis ook veel goedkoper dan hennepzaadmelk etc.

Ik doe mijn best om een zo'n gebalanceerd mogelijk dieet erop na te houden.
Ik denk dat een succesvol dieet valt of staat op je eigen metabolisme.
Mijn vriend is een goed voorbeeld, geen rauwe melk of wat dan ook om 5 uur s'ochtends krantenwijk doen zonder eten en drinken en ook nog de zware griep...
Sommige mensen of bepaalde soort mensen zijn toch heel anders gebouwd. Zijn veel sterker gebouwd en zouden misschien wel alleen maar op plantenproteïne en fruit kunnen leven. Maar een zwakker soort gaat het niet redden.
Niet ierdereen is geboren met big energy en de ander weer wel.
Sommige mensen kunnen niet tegen ananas = acid en breekt elektronen af in je lichaam en bepaalde mensen krijgen direct last. Een ander helemaal niet.
Dus gewoon je eigen lichaam goed kennen.
Medical medium is niet geschikt voor ierdereen kwa dieet en voor een heleboel mensen weer wel. Tis een zoektocht en ik ben ook veel ouder. Was ik de leeftijd van Cosmo dan hadden die onvolledige bouwstenen wel hun werk gedaan. Maar ik loop tegen de 45 aan.
Blij dat ik igv iets interessants geleerd heb van Acquario. Degene waarbij ik in een groep zit weigert mijn vragen te beantwoorden.
Misschien teveel informatie voor E20,- wat ik betaald heb.
Sommige mensen zijn zo. Die zijn heel strict en ook op hun centen. Kennis is kostbaar, daar moet je geld voor neertellen heb ik geleerd.
Maar goed. Ik ga me gereed maken om zijn bankpasje terug te brengen.


Update link onvolledige bouwstenen
https://www.dietistetinepraet.be/blog/geen-categorie/voedingsadvies/proteinen-uitgelegd-in-mensentaal/

Soja isolaat heb Ik destijds ook geprobeerd, herbal life. Veels te duur. Ik kreeg steken in mijn milt en het had niet dezelfde effectieve werking als rauwe melk. Toen ik ermee stopte verdwenen gelijk de lichamelijke klachten, steken in de milt.

Gr Art = Tiek
18 mei 2023 - bewerkt op 18 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Artistiek
Artistiek, vrouw, 6 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende