oma overleden

dinsdag 16 december is oma overleden. na een kort ziekbed (vanaf de donderdag ervoor was ze echt ziek) en na een lange onrustige nacht (waar ze volgende de dokter niets meer van meegekregen heeft omdat ze in diepe slaap lag) is ze dinsdagmorgen om half zeven overleden...

Mijn lieve lieve oma. Ik heb haar wel eens een halve heilige genoemd. wat een groot hart had oma. Ze stelde het voor iedereen open. Of je nu 'gewoon' hetero was of homo, gescheiden of getrouwd, oma liet je nooit vallen. (daar kunnen ze bij de katholieke kerk een voorbeeld aan nemen).
Oma heeft zelf zeer veel meegemaakt in haar leven. Drie eigen kinderen verloren en 2 mannen overleefd. Ze was de laatste van haar broers en zussen en oma bleef altijd overeind! Wat een sterk mens was ze, wat een sterke persoonlijkheid en wat een lief mens.

Oma, ik ben blij dat ik je zolang gekend heb, en ik ben blij dat je nu bent waar je zo graag wil zijn. Je zal iedereen daar 'boven' verslag uitbrengen. Ik hoop dat je dat inmiddels gedaan hebt en dat je vanaf boven met ons meekijkt en ons waar nodig een beetje bijstuurt.

Oma, ik hoop dat ik die sterke persoonlijkheid van jouw geërfd hebt, rust zacht en doe iedereen de groeten daarboven!

veel liefs,
Ernst
25 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ernst
Ernst, man, 52 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende