NaNoWriMo dag 9

Gisteren was een hectische dag. Eerst met mijn vriend naar mijn familie geweest verderop in het land. Wat heel gezellig was. Zag mijn nichtjes weer sinds lange tijd. M'n moeder liet weten dat er in de avond een verjaardag was met de familie van m'n stiefvader, dus we zijn daarna weer naar huis gereden, Charlie uitgelaten en toen op naar volgende feestje.

Daardoor niet in de avond kunnen schrijven. Maar al met al toch nog ruim 1700 woorden geschreven. Hoewel ik graag een aantal dagen voor op schema wil lopen, ben ik allang blij als ik tenminste de 1667 haal op een dag. Sterker nog, ik loop nu tenminste één dag voor op schema. Dat is fijn.

Ik hoop vanmiddag nog wat te kunnen schrijven. Vanavond gaan we bordspellen spelen bij mijn vriend. Wat heel leuk is. Vriend zei al dat ik gewoon lekker moest schrijven, dan ging hij nog wat dingetjes in het huishouden doen. Dus hopelijk kan ik daar nog een inhaalslag maken.

Ik verwacht namelijk dat ik morgen echt niet veel kan schrijven. Ik moet overdag werken en heb in de avond een vergadering. En dinsdag ook werken en 's avonds nog een bespreking (in combi met dinner). Ik zou dus het liefst nog een extra dag voor op schema willen lopen.

Ook in de auto gisteren met m'n vriend uitgebreid over het verhaal gepraat en hij had wat leuke ideeën waarvan ik eens moet bedenken welke ik daadwerkelijk wil gaan gebruiken.

Anyhow.

Aantal woorden dag 9: 1.751 woorden
Totaal aantal woorden: 16.875 woorden
Aantal minimum woorden per dag nodig om het nog te halen: 1.578 woorden
10 nov 2019 - 180x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende