NaNoWriMo dag 8

Het idee was om gisteren flink te schrijven, maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Ik heb véél geschreven, maar niet direct voor mijn boek, maar vooral voor een vervelende mailwisseling. Maar dat is nu ook gewoon opgelost, dus dat scheelt.

In de avond kwam mijn vriend en voor die tijd heb ik nog wel wat geschreven. Dat werden uiteindelijk 2.101 woorden. Daarmee loop ik sowieso een dag voor op schema. En wat ik schreef ben ik best content mee.

Zometeen ga ik weer schrijven. Mijn vriend ligt nog lekker te slapen en de wekker gaat pas over 3 kwartier. Voor die tijd kan ik dus echt wel wat gedaan hebben. Verder hoop ik vooral vanavond nog wat te schrijven. Vanmiddag gaan we naar m'n familie, en dat is sowieso al een uur heen en een uur terugrijden.
Wel leuk, maar gaat ook tijd in zitten.

Wat wel heel vervelend is, is dat ik een ontsteking heb gekregen in mijn gezicht, net naast mijn neus. En hij gedraagt zich als een HS-ontsteking. Het is een grote, onderhuidse bult, die ik echt helemaal tot aan mijn wang voel. En hij doet enorm veel pijn. Ugh.

Nou ja, nu maar aan de slag met schrijven.

NaNoWriMo dag 8: 2.101
Totaal aantal woorden: 15.124
Nodig per dag om het te halen: 1.586
09 nov 2019 - bewerkt op 09 nov 2019 - 223x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende