NaNoWriMo dag 7

Mijn vriend gaf me eergisteren een tip hoe ik met mijn tijdlijnen om kan gaan. En aangezien ik gisteren veel meer tijd had dan de rest van de week, ben ik daarmee aan de slag gegaan.

Het resultaat? 2.265 woorden geschreven. En dat ondanks allerlei toestanden in mijn privéleven (wat blijkbaar ieder jaar in november een terugkerend thema is). Het meeste deed ik gisteravond laat, omdat ik opeens enorm veel inspiratie had.
Vandaag ga ik waarschijnlijk de 370+ woorden van eergisteren verwijderen. Ik ben ontevreden met het stuk. Helemaal verwijderen doe ik het trouwens niet, verplaats ze gewoon naar een andere map in mijn schrijfsoftware en vink aan dat ze niet meetellen voor het manuscript. Mocht ik aan het einde nou toch deze woorden tekort komen, dan kan ik het vinkje aanzetten en tellen ze gewoon mee.

Stuk dat ik gisteren schreef vond ik echt heel leuk, dus dat scheelt. Ik ben wel echt laat naar bed gegaan, dus nu wat dus. Maar vandaag eveneens veel mogelijkheden om te schrijven. Wil ook wel weer van alles in het huishouden doen (en hachee maken) en vandaag vloggen. Ook paar dingen in opdracht afronden. Daarnaast nog wat privégedonder waar ik waarschijnlijk nog wel wat klappen van ga krijgen. Maar hopelijk kan ik alsnog lekker productief zijn.

Dag 7 geschreven: 2.265 woorden
Totaal geschreven: 13.023 woorden
Aantal woorden per dag nodig om het te halen: 1.608 woorden
08 nov 2019 - 176x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende