NaNoWriMo dag 4

Gisteren was de vierde NaNoWriMo-dag. In de ochtend schreef ik zo'n 140 woorden, voordat ik naar mijn werk reed. Daarna hele dag lekker gewerkt, veel geschreven en behoorlijk productief geweest. 's Avonds gegeten met mijn vriend, die vervolgens naar zijn beste vriend ging.

Ik wilde graag Expeditie Robinson terugkijken en heb ook nog even gebeld met een compagnon. Nou ja, even.. ruim een uur. Omdat ik toch al voorliep op schema dacht ik: dit is verder ook gewoon prima. Dus heb in de avond lekker Expeditie teruggekeken.

Daarna toch nog een beetje geschreven, waardoor ik uiteindelijk op zo'n 800 woorden uitkwam.

Ik zit bijna op de 10.000 woorden. En ik heb nu al een lastig punt bereikt. Nu al. Ik schreef al dat mijn verhaal een puzzel is, en dat is nu al behoorlijk begonnen. Ik moet zo opletten wat ik schrijf. Ik had daarnaast gisteren het idee dat ik niet echt heel goede stukken heb geschreven. Het stuk dat ik heb geschreven is voornamelijk iets dat zich afspeelt in iemands hoofd en het voelt wat saai. Maar goed, wellicht later nog even kijken hoe ik dit iets interessanter kan maken.
Sowieso wel zin om verder te gaan met de flashbacks, maar het van 'nu' moet natuurlijk ook lekker lopen. En dat is wel een uitdaging.

Vandaag eveneens werken, maar vanavond heb ik mijn wekelijkse schrijfavond. Gezien mijn interimklus ben ik daar de afgelopen weken niet meer geweest, maar wil nu heel graag weer eens gaan. Ik mis het groepje mensen ook namelijk. ik ben benieuwd hoe productief ik zal zijn na een tweede dag werken. We gaan het meemaken.

NaNoWriMo dag 4: 819 woorden
Aantal woorden totaal: 9.659 woorden
Aantal woorden per dag nodig om het op tijd te halen: 1.552 woorden

05 nov 2019 - 246x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende