NaNoWriMo dag 30

Gisteren was de laatste dag van NaNoWriMo. En ik moest ruim 3100 woorden schrijven. Best veel. En het hielp niet mee dat ik echt moeite had met alles wat ik op papier zette. Het voelde allemaal niet goed. Ik wilde het liefste overdag de woorden al geschreven hebben, maar dat lukte toch niet helemaal.

Anyhow. Rond kwart voor 9 is het dan toch uiteindelijk gelukt. 50.024 woorden! En daarmee heb ik het doel gehaald. Het kostte soms wat moeite, maar ik ben zó blij dat het gelukt is.

Enkele feiten op een rij:

Dag waarop ik meeste woorden schreef: 1 november (5.040 woorden)
Dag waarop ik de minste woorden schreef: 11 november (30 woorden)
Meeste woorden geschreven tussen: 9 en 10 uur 's avonds
Gemiddeld aantal woorden per minuut: 17 woorden

De gemiddelde aantal woorden klopt denk ik niet helemaal. Ik heb namelijk niet altijd de tijden helemaal precies doorgegeven. Het zou dus best iets hoger kunnen liggen.

Ik heb er echt enorm van genoten. Het was wel écht een uitdaging, met mijn 3 interimdagen per week, maar tegelijkertijd was het zó fijn om weer creatief bezig te zijn. Ik heb er echt enorm van genoten.

De beide boeken zijn nog niet af. Nog lang niet, maar ik heb hier een mooie start mee gemaakt.


Zometeen de video nog even editten, wat opruimen in huis, en dan spullen bij elkaar pakken en richting mijn vriend. We gaan daarna spelletjesmiddag doen met vrienden van mij. Ik hoop dat ik het allemaal red, moet veel doen.

Maar NaNoWriMo is gehaald erg vrolijk
01 dec 2019 - 151x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende