NaNoWriMo dag 3

Gisteren was dag 3 van NaNoWriMo. Ik heb in de ochtend geschreven, toen mijn vriend nog op bed lag. Daarna wat dingen in huis gedaan en naar zijn huis gegaan om naar de arcadehal te gaan en bij vrienden een bordspel te spelen.

De komende dagen zit ik bij hem, vanwege een klus die ik heb (reistijd vanaf hem is veel korter). De komende dagen verwacht ik dan ook minder te schrijven. Ik hoop wel elke dag tenminste iets te schrijven.

Gisteren ging het echt heel erg goed. Heb dus alleen in de ochtend geschreven, maar dat waren wel meteen 2.029 woorden. ik zat weer heel goed in een schrijfflow. Dat was fijn.
Tot nu toe loop ik dus nog steeds lekker voor op schema. Hoe ik dat komende dagen ga volhouden weet ik nog niet. Ik ben dan namelijk hele dagen aan het schrijven, maar dan voor andere dingen. En ik heb geen idee wat dat met mijn creativiteit doet. We zullen het meemaken.

Ben nu wel echt bij het puzzelgedeelte aangekomen van het verhaal en ik merk dat dit nog lastiger is dan ik dacht. Dat gaat waarschijnlijk mijn grootste struikelblok worden de komende maand. Maar ik geniet er vooral van. Het is zo fijn om weer lekker te schrijven en het verhaal bevalt me nog steeds heel erg.

Zo maar lekker ontbijt maken en me klaarmaken voor mijn werk.

NaNoWriMo dag 3: 2.029 woorden
Aantal woorden totaal: 8.840
Aantal woorden per dag nodig om te halen: 1.525
04 nov 2019 - 211x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende