NaNoWriMo dag 29

Gisteren was de een na laatste dag voor NaNoWriMo. Ik heb mijn dagdoel nét niet gehaald, maar alsnog wel véél geschreven. Bijna 3.000 woorden.

Dat betekent dat ik vandaag 3.252 woorden moet schrijven. En dan is het klaar! Ik ben wat laat op gang gekomen vandaag, omdat ik gisteren pas rond half 2 ofzo sliep. Dus ja, voelde me wat brak vanochtend. Zometeen ga ik eerst mijn video editten en uploaden, en dan ga ik de laatste dag, net zoals de eerste dag, ook weer vloggen.

Verder moet ik nog naar het postkantoor en wil ik eigenlijk ook wel wat dingen opruimen in huis. Maar, die 3.252 woorden zijn natuurlijk megabelangrijk. Idee is dus als volgt: video editten en uploaden, dan pakketje halen (hoe later het wordt, hoe drukker het ook wordt bij het postkantoor) en dan schrijven.

Ik heb de laatste tijd vooral 's avonds zitten typen en dat wil ik nu even niet doen. Ik weet dat op de laatste NaNoWriMo-dag de website altijd heel traag is, omdat iedereen dan wordcounts update, en erbij opgeteld: ik wil het niet nét niet halen omdat ik te laat begonnen ben of niet goed in het verhaal kwam.

Dus:
- video editten en online zetten
- Naar de winkel voor pakketje
- Schrijven!

En dan daarna opruimen in huis. En als ik niet meer toekom aan het opruimen, heb ik daar morgenochtend ook nog tijd voor.

Ik heb er best veel vertrouwen in. Die 3200 is echt het laatste beetje van die 50.000 woorden wat ik nog moet. En als ik vaak 's avonds zo'n 2000+ woorden kan schrijven, dan moet dit zeker lukken.

Maar goed, wel even doen dus.
En dan vanaf morgen beginnen met mijn nieuwe challenge, waar ik hopelijk vandaag ook wat meer over post. Ik twijfelde of ik deze challenge puur op mijn site wil doen, maar vind het ook wel tof om dagelijks voor mezelf wat bij te houden en niet alleen maandelijks. (dit is allemaal heel vaag, I know).

Aantal woorden dag 29: 2.984
Totaal aantal woorden: 46.748
Aantal woorden per dag om het te halen: 3.252


Woah laatste loodjes erg vrolijk
30 nov 2019 - 113x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende