NaNoWriMo dag 2

Gisteren relaxed gedaan, maar alsnog ook lekker geschreven. Bijna 1.800 woorden op papier gezet. Dik tevreden mee, want het is sowieso meer dan de benodigde 1667 per dag. In de avond met mijn vriend uit eten geweest en hij ligt nu nog op bed. Ik kon niet goed slapen, de hele nacht niet. Nu wel hoofdpijn, maar oké... Ga zo weer lekker schrijven.

Merk wel dat ik nu al aangekomen ben bij de stukken waar ik flink moet puzzelen. Het zijn twee boeken, en ik moet er constant rekening mee houden dat de lezer alleen maar weet wat er in het boek staat dat hij/zij leest. Ik wil daarnaast voorkomen dat de lezer veel dubbele dingen moet lezen. Hoop gepuzzel dus.

Ik schrijf trouwens mijn stukken via https://4thewords.com/ Dat heb ik niet eens in mijn vlog geschreven, maar het werkt wel. 4 the words is een website speciaal voor schrijvers, wat een schrijftool is, maar tegelijkertijd ook een soort game. Je moet monsters verslaan door te typen en als je genoeg woorden hebt getypt, heb je een monster verslagen en daarmee win je weer nieuwe items en quests.

Het helpt goed, omdat het leuk is én ik duidelijke doelen heb: 700 woorden schrijven, of 500, of welk monster je dan ook wil verslaan. Zo kan ik in een soort sprints werken en blijf ik gefocust.

Anyhow. Moet maar weer verder gaan met mijn verhaal.

Aantal woorden dag 2: 1.771
Totaal aantal woorden: 6.811
Aantal woorden dat ik per dag moe schrijven om het te halen: 1.542
03 nov 2019 - 253x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende