NanoWriMo challenge

Tijd voor een nieuwe 30 day challenge. Deze begint vandaag dus morgen post ik mijn eerste echte update.

NaNoWriMo.

50.000 woorden voor een roman schrijven in een maand tijd.
Of in mijn geval: werken aan twee romans tegelijk. Ik wil een tweeluik schrijven. Eentje waarin veel gepuzzeld moet worden (door mij. Niet de lezer) en waarbij tijdlijnen moeten kloppen.

Ik maak het mezelf weer moeilijk. Dit verhaal heb ik pas aantal dagen geleden bedacht en heb nog geen idee hoe het eruit moet komen te zien. Wel vaag wat ideeën en dat is het. Heb van ieder boek 2 hoofdstukken gepland... meer niet...
Logischerwijs zullen beide boeken na die maand niet voltooid zijn. Een boek van 25.000 woorden is immers geen volledig boek. Maar dan heb ik tenminste wel een mooie start.

50.000 woorden komt neer op minstens 1667 woorden per dag. Maar er zullen dagen zijn waarop ik veel minder tijd heb om iets te schrijven. Dus ik moet op schrijfdagen vooral proberen om meer te schrijven dan die 1667 woorden.

Ik wil op md weer eens een challenge doen en dus wil ik elke dag. De dag erna, laten weten hoe het ging. Updates post ik misschien niet tjjd in de ochtend ivm werk en andere afspraken. Maar wel altijd op de dag erna.

50.000 woorden
30 dagen
2 boeken


Let's go


geschokt
01 nov 2019 - bewerkt op 01 nov 2019 - 290x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende