Misbruik op Pornhub

18+ verhaal
De wereld is een vreemde plek nu, waarbij het hele jaar al allerlei vreselijke berichten naar buiten komen.

Blijkbaar is er een petitie gestart - met ondertussen al meer dan een miljoen handtekeningen - om Pornhub te sluiten. En wel met een hele goede reden. Op Pornhub kan iedereen zomaar een account aan maken en seksvideo's posten. Bewijzen dat de partijen 18+ zijn en toestemming hebben gegeven? Welnee.

Een schrijnend geval van een 15-jarig meisje dat al een jaar vermist was. Haar moeder hoorde vervolgens via een kennis dat het meisje op Pornhub in meer dan 50 video's te zien was. Op beeld was zichtbaar hoe ze misbruikt werd. De video's hadden titels zoals 'crying and getting slapped around,' 'teen getting destroyed,' en 'passed out teen'. Eentje had zelfs meer dan 400.000 views.

Nadat dit bekend werd gemaakt, hebben er nog veel meer slachtoffers zich gemeld. Minderjarige meisjes, vrouwen die stiekem werden gefilmd terwijl ze dachten in een vertrouwde omgeving te zijn. Talloze vreselijke gevallen van mensen die seksueel misbruikt worden. Hoe heftig moet het zijn als je al misbruikt bent, dat het dan ook nog eens door duizenden mensen online wordt gekeken. Dat verwoest je leven compleet.

Een podcast erover:https://www.traffickinghubpetition.com/
13 jun 2020 - 410x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende