Miracle Morning 9

Ik kwam vannacht moeilijk in slaap en daarna heb ik supervaag gedoomd. Ik merk dat ik me nog niet helemaal optimaal voel. De zon schijnt al, maar ik ben er absoluut nog niet.

Vandaag staat weer in het teken van mijn opdrachtgever. Ik moet weer aan de slag gaan. Mijn schouder is sinds de behandeling maandag nog niet helemaal wat ik zou willen, dus hopelijk komt dat vandaag wel goed.

Ik heb gisteren echt heel rustig aan gedaan, wat even heel fijn was. Heb het echt even nodig om op te laden, wat ook langer duurt dan ik dacht, maar so be it. Merk wel langzaamaan dat ik meer enthousiasme begin te krijgen om eigen projecten op te pakken. Ik denk niet dat het gek is dat dit een tijdje weg is geweest. Zelfs een idee voor een boek begint wat te borrelen. Dat is lang geleden geweest. Met iets dat borrelt ben ik er zeker nog niet, maar het is een begin. En daar ben ik al heel blij om.

Nou ja, vandaag dus werkdag. Hopelijk lukt het me om een interview in te plannen met een van de collega's. Die reageert nogal traag. Maar komt allemaal goed vrolijk
31 mrt 2021 - 77x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende