Miracle Morning 9

Ik heb gisterochtend een halfuur gewerkt in plaats van geschreven aan iets dat ik zelf wil doen, en dat beviel eigenlijk niet heel goed. Dus vandaag toch dat halfuur maar weer besteden aan eigen schrijfwerk. Goed om dat een keer te testen.

Ik moet voor zondag nog 5 teksten afronden, terwijl ik vandaag nog voor een andere opdrachtgever werk. Gisteren heb ik van kwart over 9 tot iets over half 2 in meetings gezeten. Vrijwel nonstop. Was kapot, want dat online vergaderen is erg vermoeiend. En de pijn in mijn handen wordt nog niet echt heel veel minder, helaas. Ik vermoed dat ik binnenkort nog een keer gemasseerd moet worden en dan wat grondiger dan nu. Worden dus nog even pittige dagen. Die pijn in mijn handen is vooral vervelend met typen. Waarschijnlijk dit weekend nog doorwerken, want 5 teksten schrijven op alleen de vrijdag is wel heel onwaarschijnlijk (en vrijdagochtend moet ik ook nog wat ander werk doen). Misschien kan ik vanavond nog wel iets op papier krijgen. Geen idee. Maar alsnog: vermoed wel dat ik dit weekend moet werken. En daarna echt wat meer rust gaan pakken, niet meteen al het werk aannemen dat op mijn pad komt. Hoe lastig dat ook is, want ik grijp graag zulke dingen aan.

Mijn ochtendwandeling was rumoerig. Ik weet niet wat er aan de hand was, maar het klonk net alsof er een soort helikopter boven kwam, of dat er ergens megagrote machines bezig waren. Ik heb niets gezien, en er is geen oproep geweest voor een traumahelikopter. Ik vermoed wel echt dat ik binnenkort vroeger op ga staan. Ik wil dat rondje lopen echt in rust doen, zonder mensen tegen te komen en talloze auto's te horen en alles. En zo rond dit tijdstip is het toch echt net wat te druk voor een fijne Miracle Morning. Tenminste, voor wat ik fijn vind.

Gisteren voor het eerst niet echt gekeken naar het debat. Ik begin de politieke spelletjes, met name nu de verkiezingen komen, steeds vervelender te vinden. Dat gevoel had ik ook al heel erg tijdens de laatste persconferentie. Nu de verkiezingen komen, mag er opeens wel weer iets meer, maar wordt de avondklok - die als eerste versoepeld zou worden - toch verlengd. Ik weet het niet. Het voelt niet goed.

Naja.

Halfuur schrijven voor mijn blogsite dus maar nu. vrolijk
25 feb 2021 - 161x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende