Miracle Morning 8

Ik heb wat moeite met de klok die verzet is en daarom besloot ik gisteravond om geen wekker te zetten. Ik heb vandaag geen werk, dus ik wilde de rust pakken die ik even nodig had. Gisteren bij de fysio wel weer een heftige behandeling gehad. Mijn schouder begint wel steeds minder pijn te doen. Maar nu is ook de rest van mijn rug enorm gevoelig.

Gisteren wel een goede dag gehad. In de ochtend het karton weggebracht, daarna dus fysio gehad. Vervolgens tijdje aan de telefoon gehangen met mijn zakelijke partner, voor wie ik de astrologieteksten aan het verwerken ben. En het was opnieuw spot on, dus dat is heel fijn.

Verder heb ik De verraders eens zitten kijken. Had erover gehoord, en dacht dat het wel bij mij paste. En dus 3 afleveringen ervan gekeken. Héél duidelijk gebaseerd op Weerwolven van Wakkerdam, een spel wat ik echt megaleuk vind om te spelen. En waar ik ook best goed in ben. Ik zie de verraders in dit tv programma ook dingen doen waarvan ik denk: nah, zou ik anders aanpakken. Maar ik speel dit soort spellen heel vies. Haha.

Vandaag wil ik nog een soort rustdag inlasten. Heb geen opdrachten lopen, maar wil wel wat andere dingen doen. Sowieso zometeen weer even werken voor mijn blogsite en verder wil ik wat meer administratieve dingen doen. En wat in mijn huis opruimen. Even kijken wat allemaal lukt, nu met mijn rug weer. Maar helemaal niks doen is ook weer zo wat.
En het is stralend weer, dus wil ook zeker even wat vitamine D op mijn lichaam krijgen. Dat heb ik absoluut nodig, want de winter heeft mij veel te lang geduurd.
30 mrt 2021 - 66x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende