Miracle Morning 8

Ik heb gisteren laten weten dat loondienst geen optie is. Dat deed ik op een vriendelijke manier, maar wel eentje waarin ik liet weten: 'ik zie dat er momenteel veel vraag is naar mijn dienst en ik zou mezelf in mijn voet schieten als ik dan nu in loondienst ga.'

Een paar uur later werd ik teruggebeld. Of ik - als freelancer - toch maar twee dagen wilde komen werken in plaats van één. Met andere woorden... Ik ben in een paar dagen tijd van één werkdag naar vier gegaan. En dat in Coronatijd! Vandaag ga ik dus opnieuw voor dit bedrijf werken en dan morgen en donderdag voor mijn nieuwe opdrachtgever.

Zometeen heb ik een netwerkochtend, degene waar ik eerder lid van was en waar eigenlijk mijn enorme groei mee begonnen is. De ontbijtgroep komt nu online bij elkaar en ik werd gevraagd om er ook een keer bij te zijn. Why not?

Moet wel zeggen dat ik vannacht heel erg slehct heb geslapen. Ik heb letterlijk amper een oog dicht gedaan. Dus ik voel me wel wat.. meh. Maar goed. Komt goed, volhouden vandaag en dan vanavond op tijd naar bed.

Nu maar klaarmaken voor mijn online bijeenkomst vrolijk
07 apr 2020 - 452x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende