Miracle Morning 79

Vandaag wordt mijn eerste juice dag. Ik zei gisteren dat ik misschien vandaag ook nog wel wat anders zou eten, omdat ik nog eieren heb, maar die heb ik blijkbaar helemaal niet. Ik vind het allemaal superspannend. Gisteravond nog een tweede docu erover gezien en was eveneens heel boeiend.

Ik wil vanaf morgen mijn Miracle Morning veranderen in Juice challenge. Omdat ik toch wil bijhouden hoe het gaat en zo. Ik ga dit sowieso uitgebreid in mijn 'offline dagboek' doen, maar ik denk dat het goed is om ook op MD erover te schrijven, zodat ik in de juiste mindset blijf.

Ik ga voor mezelf echt uitgebreid bijhouden hoeveel ml ik drink en hoeveel calorieën het heeft, en welke voedingswaarden ik allemaal binnenkrijg. Verder wil ik voor mezelf uitgebreid dagboek bijhouden over mijn stoelgang en over me in het algemeen voel. Belangrijk is dat ik minstens 1500 calorieën aan sap binnenkrijg op een dag. Dat wordt denk ik de grootste uitdaging. Maar goed, we gaan het proberen.

Ik houd er rekening mee dat het zwaar wordt. Dat ik wel voor wat mentale uitdagingen kom te staan en dat mijn energie meerdere kanten opgaat. Maar zover ik overal zie zijn dat vooral de eerste dagen. Heb zelfs nu al idee dat ik beetje detox verschijnselen heb. heb natuurlijk de laatste dagen sowieso al minder 'vast voedsel' gegeten en meer sap gedronken.

Vandaag ook werken weer. Heb twee telefonische interviews. En omdat ik moet werken, is een goede vriend van me zo aardig om wat fruit op de markt vandaag te kopen. Deze komende periode wordt al duur zat met al die sapjes, dus zo kan ik toch nog wat besparen aan geld.

Nou goed. Morgen komt dus mijn verslag van vandaag, met een nieuwe titel in het dagboek. vrolijk
10 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende