Miracle Morning 78

Zo, gisteren overdag gejuiced en in de avond gewoon gegeten. Wat mijn voornaamste uitdaging wordt, is zorgen dat ik genoeg calorieën binnen ga krijgen. De sapjes die ik maakten waren in ieder geval wel prima te doen. De eerste die ik had was:

4 stengels bleekselderij
2 wortels
2 sinaasappels
2 stukjes kurkuma
Paar handjes spinazie


En de tweede:

2 abrikozen
1 wortel
2 aardbei
2 stengels bleekselderij
1 appel
Handje peterselie


Had daar eigenlijk meer aardbeien in willen doen, maar de aardbeien waren al wat beschimmeld, dus kon er slechts twee gebruiken.

Dit is qua calorieën slechts zo'n 300, dus ja. Als ik echt volledig wil gaan juicen, dan moet daar toch zeker 1200 nog bij. Minstens. Liever meer zelfs.

Gisteren ook wezen zwemmen. Was heerlijk rustig in het zwembad. Er waren in mijn tijdslot maar 3 mensen en douchen mag tegenwoordig gelukkig wel weer. Ook ben ik gisteren nog naar de winkel geweest en heb ik hele berg groente en fruit gekocht. Het was me al wel duidelijk dat ik echt meer nodig heb als ik daadwerkelijk aan de slag ga met volledig juicen.

En misschien is het toeval, maar mijn ontsteking is gisteravond open gegaan en een hoop troep is eruit gekomen. Niet alles, dat is het nare met deze ontstekingen, maar hij is wel echt een stuk kleiner geworden.

Ik kreeg gisteren ook nog een goede vriend op bezoek, die bleef eten. Hij weet nu dat ik de komende tijd ga juicen, dus dat eten hier wat lastiger wordt. Maar hij reageerde eigenlijk best positief. Heel fijn. Mijn vriend reageerde al helemaal lief, dus tot nu toe vooral steun gehad. Al zal ik dit niet meteen met iedereen delen.


Vandaag wil ik nog even mijn HelloFresh opmaken, dus zal ook vanavond gewoon eten. En wil overdag weer juicen, om er beetje aan te gaan wennen. Maar goed, nog even wat dingetjes opmaken in mijn kasten. Misschien dat ik morgenavond ook nog een soort van kook, want heb nog paar eieren die ook op moeten voordat ik echt alleen maar ga juicen. Ik dacht gisteren wel tijdens het koken dat juicen niet eens zo'n straf is met dit weer. Was superwarm zo bij het fornuis.

Afijn. De eerste stappen zijn genomen. Vandaag aan het werk gaan, en tussendoor juicen. Ik vind het nog steeds allemaal heel spannend en ben allang blij dat de eerste juices beter smaakten dan ik had gedacht.
09 jun 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende