Miracle Morning 77

Gisteren bij mijn schoonmoeder gegeten met mijn vriend. Overdag stappen gezet voor mijn blogsite. Die is nu verhuisd naar een nieuwe server en wauw wat is de site sneller geworden ten opzichte van voorheen. Dat moet wel positief gaan werken voor de rankings in Google. Server is niet de goedkoopste, dus dat is wel een dingetje. Maar goed, ik ben er wél heel erg blij mee.

Heb de laatste tijd nog veel meer over het juicen gelezen, en ik ben van plan daar donderdag of vrijdag écht mee te gaan beginnen. Lijkt me beter om dit te starten net na werk voor mijn opdracht, omdat de eerste drie/vier dagen het zwaarste zijn. Ik had voor komende week sowieso al geen HelloFresh gepland staan, dus dat komt eigenlijk wel mooi uit.

Ik denk dat ik wil beginnen met 10 dagen, om eens te kijken hoe dat bevalt. En eventueel dan verlengen. En ik wil deze dagen, tot ik echt héle dagen ga juichen, al deels wat doen. Heb inmiddels genoeg research gedaan. Ik weet wat ik moet doen, ik weet hoe het in elkaar zit en ik ken de risico's en gevaren. Daarnaast kan ik altijd mijn begeleidster om hulp vragen als dat nodig is.

Betekent wel dat ik echt goed moet gaan plannen. Om zoveel te juicen heb je echt véél groente en fruit nodig. Je moet dagelijks toch wel aan de 4 tot 6 liter komen en ook nog je calorie-inname zien te halen. Het is namelijk echt een detox, geen manier van afslanken, maar zorgen dat je van binnenuit gereinigd wordt. En te weinig calorieën binnenkrijgen helpt absoluut niet bij het detoxen. Je moet juist je vitamines en mineralen binnenkrijgen en je moet voorkomen dat je lijf volledig op de spaarstand gaat. Je geeft alleen je darmen iets meer rust, zodat ze andere dingen kunnen gaan verteren, die er al jaren zitten.

Maar goed, ik moet dus véél groente en fruit gaan kopen. Goedkoop zal het niet zijn, maar dat is oké. Dat is HelloFresh ook niet en die staat nu gepauzeerd. Verder wil ik een uitgebreid dagboek bijhouden. Ik weet nog niet of ik dat hier op MD wil doen, omdat ik er van alles in wil bijhouden, zoals wat ik precies gedronken heb, hoe ik moe voel, wat mijn stoelgang is, hoeveel ik bewogen heb, etc. Zo kun je namelijk patronen herkennen en beter analyseren wat voor jou werkt en wat niet.

Zometeen een juice maken. Wil er vandaag wel een aantal drinken, om alvast beetje te wennen voor als ik donderdag helemaal overstap.

Vandaag ga ik weer zwemmen. En nu het eindelijk weer mooi weer is, wil ik het schoonmaken van tweedehands Lego gaan oppakken. Ik was daar vorig jaar al wel mee begonnen, maar nooit afgemaakt. Handdoek buiten leggen voor de Legosteentjes zodat ze lekker in de zon kunnen drogen. En ik wil ook weer wat voor mijn sites schrijven. En moet regelen dat ik in Slack kan voor mijn opdrachtgever. Door nieuwe laptop kan ik ff niet in mijn Gmail en Slack, maar dat moet ik morgen wel kunnen.

Vanavond komt een goede vriend eten. Zal hem even inlichten dat mijn eetpatroon komende tijd even compleet anders wordt.
08 jun 2021 - 63x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende