Miracle Morning 74

ik moet vandaag opnieuw mijn laptop ophalen. Gisteren opgehaald, bleek nog wat mis te zijn, dus weer naar de winkel gebracht en vandaag moet ik hem dus weer halen. Is laatste tijd wel hoop geregel met dingen die ik koop, zeg. Naja, dat dus zo regelen en dan heb ik eindelijk mijn prachtige laptop.

Gisteren al heel even gezien dus, en wauw wat is dat ding tof.

Verder, afvallen frustreert echt enorm. Sinds ik begonnen ben met zwemmen, ben ik 3 kilo aangekomen. En het begint zó vermoeiend te worden dat het iedere keer op deze manier gaat. En ik weet al dat mensen gaan zeggen van: 'Ja, maar het heeft te maken met spieropbouw, blabla'.
Nee. Ik weet inmiddels genoeg over afvallen en mijn eigen lijf.

Ik wil dus echt het juicen gaan proberen. Misschien eerst beginnen met alleen ontbijt, zodat ik er wat aan kan wennen. Ik begin steeds meer te beseffen dat ik echt drastische veranderingen moet gaan maken om verschil te willen zien. Mijn lijf werkt gewoonweg niet mee.

Dusja.Werk aan de winkel.

Vandaag komt mijn vriend weer hier. Ik ga eerst vanavond bij hem eten en dan rijden we deze kant op. Gaan we beginnen aan een nieuw bouwwerk en morgen gaan we naar een museum waar ik echt veel zin in heb. Zouden we in december al heen zijn gegaan, dus fijn dat het nu eindelijk kan.
05 jun 2021 - 106x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende