Miracle Morning 72

Vandaag en morgen werk ik rond iets andere tijden dan normaal. Ik kan namelijk vanmiddag pas om 15.30 uur een interview voeren en daarna pas de tekst uitwerken. Dus ik werk deze middag en morgenochtend, in plaats van vandaag de hele dag.

Kan ik mooi nog wat opruimen, omdat vanavond een goede vriend komt eten. Hij zou eigenlijk dinsdag al komen, maar dat is dus verplaatst naar vanavond. Ik heb in mijn woonkamer werkelijk overal lego staan, dus wil dat toch ff beetje fatsoeneren. Iets met nieuwe releases in juni, die ze dan in een extreem grote doos komen brengen. Wat nergens op slaat.

Maar heb lekker kunnen profiteren van aanbiedingen, waardoor ik nu ook echt hele toffe box heb met kleine bouwsetjes. Aanbiedingen vinden dus vrolijk

Verder wil ik vandaag even naar winkel rijden die mijn nieuwe laptop gebruiksklaar voor me gaan maken. En vanmiddag dus werken en interview voeren.

Ik ben echt heerlijk creatief bezig met Lego. Ben er momenteel helemaal blij mee. Gisteravond weer zitten bouwen. En vormt gewoon echt veel ontspanning. Iets dat ik wel kan gebruiken.

Verder heb ik een gedrocht van een ontsteking bij m'n wenkbrauw. Ding wordt steeds groter, is donker van kleur en doet pijn. Het is niet zo pijnlijk als onder m'n oksel, maar in m'n gezicht betekent wel dat iedereen het kan zien en dat is wel zuur. Toen ik 14 was, had ik meerdere van dit soort extreme bulten in m'n gezicht en dat was behoorlijk traumatisch. Ben zo vaak nageroepen omdat mensen me lelijk vonden. En toen had ik er ook eentje, op bijna precies dezelfde plek als nu.

Kan alleen maar hopen dat hij snel verdwijnt.
03 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende