Miracle Morning 71

Ik ben vroeg wakker. Het is nu 5.52 uur, maar ik ben al veel langer. Ik werd namelijk rond kwart over 2 vannacht wakker en ik heb daarna niet meer kunnen slapen. Dus hoewel het vroeg is, voelt het niet bepaald als een Miracle Morning. Voel me brak, en moet hele dag aan het werk en focussen op teksten. Dat wordt wat...

Ik heb gisteren een drukke dag gehad. Hoop dingen afgerond en gedaan. Vriend die zou blijven eten komt toch later, komende donderdag. En dat betekende dat ik een vrije avond had. Op Instagram ontdekte ik gistermiddag een hele toffe challenge, in het teken van de pride maand. Om iedere dag iets te bouwen in een van de kleuren van de prideflag. Op 1 juni rood, 2 juni iets met oranje, 3 juni iets met geel, 4 juni groen, 5 juni blauw, 6 juni paars en dan op 7 juni een foto met alle bouwwerken er op.

Ik dacht meteen: ik moet mozaïekjes maken, want die zijn nog redelijk te doen. Elke dag iets bouwen is nog best een uitdaging natuurlijk. Alleen had ik ook meteen een probleem: amper rood. Maar: ik wist dat er gisteren hoop nieuwe Legosets zijn verschenen, waaronder twee sets met rode Dots. Dus ik ben nog naar een Intertoys gereden om die set te kopen - die ze gelukkig hadden.

Begonnen met eerste bouwsel, en daarna nog maar eentje gemaakt. Want dag voorlopen is wel fijn, zeker als je twee dagen moet werken. En daarna heb ik ook nog een andere gemaakt, omdat ik ook weer een andere challenge tegenkwam, ook in teken van Pride, om iets met een regenboog te maken. Ook maar gedaan dus.

Zal later hier ook wel de foto's delen. Maar eventueel volgen op account Brickbrack_NL kan natuurlijk ook. Daar wordt alles gepost.

Die challenges zijn wel echt superleuk om te doen. En ik moet zeggen dat de Lego-community op Instagram ook echt chill is. Iedereen doet lief tegen elkaar. Heb nog geen drama gezien.

Vandaag werken dus en even kijken hoeveel puf ik nog heb om nog iets anders te doen. Ik vind het lastig inschatten, omdat ik zó weinig slaap heb gehad. Dag doorkomen is al een uitdaging genoeg vandaag.
02 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende