Miracle Morning 70

Een nieuwe dag, en weer stralend weer. Ik sliep vannacht best laat, maar voel me gelukkig wel uitgerust. Die zon doet echt veel goeds voor me. Ik wil vandaag véél doen, dus ik hoop dat ik het allemaal red. Sowieso wil ik een artikel schrijven voor mijn persoonlijke blog, waarin ik de statistieken van mijn blogproject deel. Ook wil ik de factuur maken voor mijn opdrachtgever, de laatste maanden deed ik dat telkens wat later in de maand en daar wil ik eigenlijk weer vanaf.

Verder ga ik zwemmen en komt er een goede vriend eten vanavond. Ik moet nog eten kopen daarvoor, en ik heb nog geen idee wat. Eigenlijk wil ik ook mijn nieuwe laptop even naar winkeltje brengen, zodat zij hem helemaal gebruiksklaar kunnen maken. Ook wil ik nog een beetje opruimen in huis.

Superveel dus te doen. Geen idee hoe ik dat allemaal ga halen.

Blogproject was afgelopen maand wel echt succesvol, al zeg ik het zelf. Ik zei natuurlijk dat ik 30 artikelen wilde schrijven. Dat werden er uiteindelijk 10. Twintig minder, maar het voelt niet als falen. Ik heb namelijk al lang niet meer zo veel artikelen in een maand geschreven. De artikelen ranken nog niet echt goed in Google, maar dat komt nog wel. In totaal zit ik nu net over de 19.000 unieke bezoekers, dus dat zijn er zo'n 4.500 meer dan vorige maand. Supertof. Zou helemaal gaaf zijn als ik dat vast kan blijven houden en de boel blijft stijgen.

Dus het liefste wil ik deze maand wel echt zeker 30 artikelen plaatsen. Hoe meer ik schrijf, hoe groter de kans is dat mensen de site gaan vinden en hoe groter de kans is dat ik serieus geld met de site kan verdienen. Afgelopen maand waren de verdiensten ongeveer 170 dollar. Een mooi begin, nu laten stijgen.

Genoeg ideeën, dus het wordt vooral knallen. Zorgen dat de woorden ook echt op papier komen en ik meer publiceer dan ooit.
01 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende