Miracle Morning 7

Even een iets andere Miracle Morning dan normaal, omdat mijn vriend hier vanochtend nog was en hij op tijd in de trein moest stappen om nog aan het werk te kunnen. Ik ben dus nu wat delen van mijn Miracle Morning aan het doen, tot ik weer aan de slag ga.

We zijn gisteren druk bezig geweest in de Lego-kamer. Om zo iets meer orde te kunnen creëren. Zijn zeker nog niet klaar, maar het is een heel mooi begin. Heel blij mee. Veel gedaan, misschien iets meer gedaan dan ik had gemoeten, want ik had in de avond echt weer enorme last van mijn rug. Niet gek.Veel gesleept met spullen. Gelukkig vandaag weer naar de fysio.

Omdat we toch helemaal in de Lego-sfeer zaten, hebben we gisteravond naar The Lego Movie 1 en daarna meteen The Lego Movie 2 gekeken. Veel leukere films dan ik had gedacht. Ze hebben het supergoed in beeld gebracht hoe kinderen met Lego spelen. En ook hilarische details erin.

Nu is hij dus naar huis. En ik ga zometeen nog even naar de milieustraat om karton weg te doen. Heb superveel in de auto liggen, dat we er gisteren allemaal in hebben gedaan. Heb een hele tijd mijn papiercontainer niet kunnen legen, omdat ik toen vaak bij mijn vriend was, waardoor ik nu niet door de hoeveelheid karton heen kom. Die container wordt hier maar 1 keer per maand geleegd. Dusja, het schiet gewoon niet op om dat in te halen. En dus het spul maar wegbrengen. Hopelijk wordt dat niet funest voor mijn rug, maar voor de fysio dit doen lijkt me beter dan na een behandeling. Daarbij vind ik het ook niet fijn om halfuur te rijden naar de fysio toe, met allemaal karton in de auto, dat toch ook deels mijn zicht blokkeert.

Verder vandaag even zakelijke partner bellen, die mijn eerste proefpersoon is met de astrologie-teksten die ik schrijf. Eens kijken of hij zich er weer in herkent. En om 13.00 uur dus fysio. Verwacht daarna wel ff op te zijn, zoals de laatste keren ook het geval was. Dus dan wil ik vooral rust pakken. Ga ik toch wel nodig hebben.
29 mrt 2021 - 105x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende