Miracle Morning 69

Goedemorgen. Het is nu 6 uur. Ik ben weer eens écht vroeg opgestaan. Met deze temperaturen gaat me dat een stuk gemakkelijker af.

Ik heb gisteren een hele fijne dag gehad. In de ochtend zijn we bezig geweest met het oud papier uit de schuur halen. De papegaai stond buiten (in haar kooi, haha) en ze moest geloof ik wel even wennen aan het buiten zijn. In de middag besloten alvast naar de stad te gaan. 'We kunnen gewoon wat rondlopen, oude stadscentrum bekijken.'
Dusja, die kant op gegaan, bleek het koopzondag te zijn. Dus we hebben wat winkels bekeken. Afgezien van telkens mondkapje op, was het heel fijn om beetje te shoppen enzo. Rond half 5 hadden we onze afspraak bij het terras. Heerlijk zitten eten, kijkend naar de mensen die voorbij liepen. Het was zó fijn om onder de mensen te zijn. Om in de zon te zijn.

Ik ben wel verbrand. Dat was ik zaterdag al, maar heb wel het idee dat het gisteren wat erger is geworden, maar dat was het waard. De vitamine D en het onder de mensen zijn heeft me zó veel goed gedaan.

Vandaag weer naar fysio, voor het eerst in 3 weken. En ik merk echt dat het weer nodig is. Verder krijg ik als het goed is vandaag mijn nieuwe laptop. Ook heel fijn, want deze crasht zodra de kabel eruit gaat en het zou toch fijn zijn als ik met dit weer in de ochtend buiten kan werken.

Maar ja. Al met al: ik voel me veel beter dan dat ik deed. Zometeen lekker voor mijn website schrijven in de vroege ochtend. Kijken of ik de laatste dag van de maand nog iets kan produceren. Gaat spannend worden trouwens of ik de 19.000 unieke bezoekers ga halen. Zit nu op 18.530. Met het mooie weer dat er éindelijk is, zijn mensen minder online en dat zie ik dus in de cijfers.Maar op zich zou het haalbaar moeten zijn. En dat is een enorme groei ten opzichte van de vorige maand.
31 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende