Miracle Morning 68

Het is weer zondag, dus ik heb weer weekend met mijn vriend. En ik was al wat vroeg begonnen met schrijven, maar toen gingen we ontbijten en even foto's maken voor Instagram. De pretpark challenge zit er namelijk op, dus moest de laatste foto's plaatsen. Gisteravond geprobeerd een film te kijken, maar de twee films die we wilden kijken waren echt kut. Echt.. drama. Haha

We hebben ook gereserveerd voor terrasje vanmiddag 16.30 uur, hopelijk kunnen we dan ook meteen hapje eten. Was enige beschikbare tijd, en even eruit - zeker met dit weer - is wel heel erg fijn. Nu hopen dat het allemaal goed is gegaan met reserveren, want ging via Google en dat kende ik nog niet. Maar komt vast goed.

Gisteren lekker in de tuin van vriendin gezeten, beetje bijgepraat. met mijn schrijfclubje. En heerlijk in de zon gezeten. Wel beetje verbrand, lichaam is die zon niet helemaal gewend, maar het heeft me zó veel goed gedaan. De vitamine D had ik echt heel hard nodig.

Vandaag dus lekker dagje met mijn vriend. Hij gaat me zo helpen met wat oud papier verzamelen, dat kan ik dan morgen naar de stort brengen. In de periode dat ik 5/6 dagen per week bij hem was, was ik nooit thuis als ze oud papier kwamen ophalen, waardoor ik echt nog veel dozen heb in mijn schuur. Dus dat moeten we nu maar eens oppakken. Niet te lang mee wachten, anders is het wat te warm in de zon om zo actief te zijn. En vanmiddag dus naar de stad, lekker op terras.

We hadden ook nog kaartjes voor museum staan, voor een tijdelijke expositie, en zouden we in december al doen. Maar dat ging dus niet door. Volgende week zondag wel. We hebben allebei zoiets van: straks in september/oktober kan de hele boel weer gesloten worden en we hebben de 'leuke dingen' echt even nodig. Dus dat gaan we dan ook maar doen vrolijk

Vandaag wordt wel weer fijne dag. Vooral met deze zon vrolijk
30 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende