Miracle Morning 68

Vanaf morgen krijgt mijn dagelijkse dagboekje een andere naam. Nu weet ik niet of ik het beste moment heb gekozen om vandaag te beginnen met zo veel mogelijk glutenvrij eten. Ik ben namelijk het grootste deel van de dag weg.

Deze ochtend moet ik iemand vervangen bij een netwerkgroep. Er wordt daar ontbeten. Wat ik dus ga doen is zorgen dat ik rijstwafels meeneem, waar ik mijn beleg op kan doen. Daarna ga ik door naar mijn opdrachtgever, waar ik de hele dag zit en waar ik zal lunchen. Wat ik gisteren al schreef is dit een moment dat ik toch gluten zal eten, maar ik kan wel goed opletten wat ik voor een beleg kies, zodat ik de melk tenminste voorkom.

Hele dag weg dus, en meteen al iets van gluten moeten eten, maar zolang ik het goed beperkt houd, komt het vast goed. Ik wil in de avond een maaltijd van kooc eten. Ik kreeg deze tip van mijn begeleidster, want de maaltijden van dit bedrijf zijn gemakkelijk op te warmen (ideaal voor drukke dagen) en wel volledig glutenvrij, melkvrij en vrij van toegevoegde suikers. Ingrediënten zijn biologisch.
Ik heb voor vanavond deze uit de diepvries gehaald: https://www.kooc.nl/kabeljauw-met-spinaziepest-tomatenchutney-en-fusil.html

Vorige week heb ik ergens die met lamsvlees, quinoa en spinazie genomen. Die was iets aan de pittige kant, maar verder prima te doen. Benieuwd naar die van vandaag.

Ik zou gisteren mijn crumble maken, maar dat is niet helemaal gelukt, omdat ik wat langer bezig was met wat schrijfwerk dat op mijn todo-list stond. Ik denk dat ik er vanavond ook weinig energie voor heb, gezien ik een lange dag heb, dus dat betekent dat ik morgenvroeg havermout moet koken. Geen probleem, wel even goed om rekening mee te houden, want ik weet dat ik het morgen waarschijnlijk wél als probleem ga ervaren.
Morgen moet ik tevens buiten de deur lunchen en nog geen idee wat ik dan precies ga eten, beetje afhankelijk van het aanbod.

Afijn, morgen dus mijn eerste verslag van hoe het vandaag ging. 30 dagen dus volhouden en bekijken wat het effect is. Ik bedenk me nu ook dat ik me ook had willen wegen om het verschil op dat vlak te vergelijken, maar gezien ik al aangekleed ben, wordt dat morgen. Ik ga mijn gewicht hier niet delen, maar het puur voor mezelf gebruiken.

Zo op naar de netwerkochtend, gevolgd door een drukke dag vrolijk
12 mrt 2019 - 247x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende