Miracle Morning 67

Duurde lang tot ik vannacht sliep, dus was iets later wakker en daarna werd ik ook nog gebeld door een vriend. Dusja, hier is dan mijn Miracle Morning.

Ik ben blij dat het mooier weer aan het worden is. Eindelijk. Ik merk het meteen in mijn gemoedstoestand, al ben ik er absoluut nog niet. Zwemmen gisteren was weer heel fijn. Er waren maar 5 mensen, dus ik had een hele baan voor mezelf. De komende tijd wil ik twee dagen in de week gaan blijven zwemmen. Ik merk dat dit me echt goed doet, en moet nou eenmaal echt meer bewegen en afvallen. Dus de dinsdag en de vrijdag voorlopig aanhouden.

Wil maandag wel even bespreken met mijn fysio of zwemmen, gezien mijn schouder, wel kan. Maar het doet in ieder geval tijdens het zwemmen zelf geen pijn. Mijn schouder zit wel steeds meer en meer op slot, dus ben blij dat dit maandag eindelijk weer kan.

Mijn blogsite had gisteren weinig bezoekers. Denk dat dit door het mooie weer kwam. Kost me dus wel iets aan inkomen, maar so be it.
Gisteren hele interessante podcast geluisterd, over bereiken van dingen die je graag wil en herkende er wel een en ander in. En ook wat toffe tips uit kunnen halen.

Vanmiddag naar een vriendin, waar ik eerder altijd iedere week mee samen schreef in een café. Ze is onlangs verhuisd, en dus ga ik er even op bezoek. En met nog een paar van ons schrijfclubje. Lekker in de tuin. Daarna door naar mijn vriend om daar te eten en vanavond gaan we dan weeer samen naar mijn huis. Tijd voor weer een fijn weekend vrolijk
29 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende