Miracle Morning 66

Het lijkt er op dat het eindelijk mooi weer wordt. Het is heel fijn om eens niet wakker te worden met regen. Vannacht wat laat in slaap gevallen, dus dat was niet zo handig. Rond de volle maan altijd wel last van.

Mijn schouder begint echt vervelend te worden. Maandag na drie weken eindelijk weer naar de fysio. Heel vervelend dat het opnieuw weer zo zeurt. Het begon vorige week voor het weekend al, dus drie weken ertussen is misschien toch wat lang.

Vanmiddag ga ik wel weer zwemmen om 13.00 uur. Ik heb net even gekeken en volgens mij zijn er nog maar 5 plaatsen bezet in het zwembad. Dat zou fijn zijn. Ik snap dat dat voor het zwembad zelf niet prettig is, maar ik vind het wel fijn als ik niet telkens hoef te slalommen om anderen heen. Tot die tijd nog even werken voor opdrachtgever.
Ben benieuwd hoe het na afloop gaat. Dinsdag was ik echt héél erg moe na het zwemmen en heb ik zelfs nog even liggen slapen.

Gisteren heb ik een paar dingen gedaan waar ik wel trots op ben. Ik ben begonnen met wat opruimen in huis. Heb een kastje uitgezocht. Klein beetje misschien wat ik heb gedaan, maar goed. Beter dan niks. En ik heb een nieuwe laptop besteld. Ik wilde deze eigenlijk bij lokale winkel kopen, maar die kunnen niet aan laptops komen. En tijdje zitten uitstellen, want tis toch wel behoorlijke uitgave. Maar goed, mijn huidige laptop begint echt kuren te vertonen. Als de kabel eruit gaat (die er telkens spontaan uitvalt zonder duidelijke reden) dan is er een kans dat mijn hele laptop crasht. Dus euh.. ja..

Maar sowieso: zakelijke kosten maken is af en toe ook goed.

Ik heb daarnaast het idee om bij een opdrachtgever eens te proberen er als freelancer voor 1/2 dagen in de week binnen te komen. Twee dagen in de week werken is fijn, maar ik merk dat het financieel het allemaal net niet is. Het is véél meer dan waar ik ooit vandaan kwam, maar gezien de doelen die ik heb en de kosten die ik maak (zoals belasting betalen) is wat meer inkomen wel heel prettig.

Heb hem al gemaild om een afspraak te maken. Eens kijken hoe hij reageert. Is wel echt een fijne persoonlijkheid. Praatgraag, zoals ik. En hij heeft veel mooie ideeën, maar komt nergens aan toe. Ik wil hem voorstellen om een tijdje 1 dag in de week voor hem te werken, zodat er eens écht wat wordt gedaan op het vlak van marketing.
28 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende