Miracle Morning 65

Gisteren was niet mijn beste dag. Ik heb er bewust voor gekozen om voor mijn opdrachtgever een halve dag te werken en vrijdag de rest te doen. Ik had al door dat het geen productieve dag zou worden en dat vind ik zonde voor het geld dat de opdrachtgever er in stopt.

En ik heb gistermiddag voor m'n gevoel ook echt niets gedaan. Het is even niet anders. Vandaag voel ik me wel al wat beter, al blijft die constante regen vervelend. Heb gisteravond wel lekker wat Lego-sets in elkaar gebouwd, wat heel fijn was. Gewoon simpel instructies volgen en toch wat in elkaar zetten. Computer even volledig gemeden. Was goed.

Ik heb het idee om de 'display-tafel' in de woonkamer te gaan veranderen. Van de winter stond het Lego-kerstdorp er en sindsdien heb ik er een stadje met gebouwen. Maar nu ik zo met kermis-dingen bezig ben, overweeg ik om een kermis op die plek te gaan zetten. Wellicht dat ik vanavond alvast ga beginnen met leegmaken van de tafel. Alleen even bedenken waar al die huisjes dan komen. Ruimte is hier echt heel erg beperkt.

Misschien dat ik ook het sorteren toch weer wat meer ga proberen op te pakken. Het is gewoon een enorme rotklus, maar ik denk wel dat het voor veel meer overzicht zorgt. Maarja, ik denk wel dat het echt een giga-project wordt en dat maakt het lastig.

Vandaag verder dus werken voor opdrachtgever. Blogsite weet ik niet of vandaag gaat lukken, gister in ieder geval niet vanwege mijn pestbui. Maar dat is oké. Laatste tijd ging het heel goed en dit had niets met een writers block te maken, dus verwacht niet dat mijn schrijftempo lager wordt opeens.
27 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende