Miracle Morning 64

Mijn ochtenden voelen al een lange tijd niet meer 'Miracle'. Ook vanochtend werd ik weer wakker met regen. En ik ontdekte dat er gisteren/vannacht debat is geweest in de eerste kamer. En het wetsvoorstel voor een testsamenleving is erdoor gedrukt. Het is misschien maar goed dat ik niet wist dat dit debat er was. Ik had me waarschijnlijk extreem gefrustreerd.

We hebben vanaf nu dus een wet die medische apartheid ondersteunt. En het voelt als de zoveelste zwarte bladzijde.
Ik zou zo graag iets willen doen, om deze waanzin enigszins te stoppen. Maar ik kan niks.Ik ben maar alleen en mijn stem is niet luid genoeg. En als die dat wel zou zijn, dan zou de media me neerzetten als een complotwappie.

Het is het zoveelste wetsvoorstel dat erdoor is gedrukt, door ons demissionair kabinet. Alleen dat al zou vragen op moeten wekken.

Maar goed.. Ik kan niets. Behalve me gefrustreerd voelen.

Gisteren gezwommen. Pijn onder mijn oksel viel me heel erg mee. De schouder ook. Ik heb een uur gezwommen en ik moet zeggen dat het met de regels in dit zwembad wel meevalt. Wc mag wel gewoon gebruikt worden. Douches niet. En we moeten een soort kaartje in het kleedhokje leggen waar we ons hebben omgekleed, zodat ze weten welk hokje schoongemaakt moet worden. Verder is het zwembad opgedeeld in verschillende banen. De eerste drie zijn voor de wat langzamere zwemmers en je moet in baan 1 de ene kant op en baan 3 de andere kant, maar je mag elkaar wel inhalen omdat er genoeg ruimte is.
Baan 4 is voor borstcrawl en dan zijn er nog twee banen voor de wat snellere zwemmers. Ik zat in baan 1-3 en ging allemaal prima. Behalve dan dat er een vader met een dochter van jaar of 10 was die zich dan totaal weer niet aan de zwemrichting hielden, maarja so be it.

Eerste tien minuten vielen echt tegen, maar daarna ging het wel wat beter. Merkte wel echt dat ik absoluut langzamer ben geworden en dat mijn conditie ruk is, maar het was zó ontzettend fijn. Toen ik thuis kwam ben ik vrij snel in slaap gevallen, kostte me toch allemaal wat meer energie. Maar dat is oké. Ik heb nu gereserveerd voor komende vrijdag.

In de avond is een vriend blijven eten en dat was ook wel weer gezellig.

Vandaag is weer een werkdag voor een opdrachtgever. En ik wil zometeen eerst weer wat aan mijn eigen site werken. Nieuwe aantal artikelen momenteel is 9, dus nog steeds goed bezig. Kijken of ik vandaag ook nog iets gepubliceerd krijg. Heb natuurlijk wel wat minder schrijftijd vandaag. Ben benieuwd of en wanneer de nieuwe artikelen worden opgepikt door Google. En of ze een beetje hoog in de resultaten terechtkomen.

We gaan het zien.
26 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende